"ELADVA" - Ezzel a felirattal dobta el magától babáját valaki

Forrás: AFP -
Northampton baba csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ELADVA felirattal hagyta egy dobozban a csecsemőjét valaki Northamptonban. 

A körülbelül hathetes kislányt egy járókelő találálta meg. A baba - szerencséjére - rettentően sírt, ennek köszönhetően mielőbb jó kezekbe került. Jelenleg kórházban áplolják a kicsit, az anyát a rendőrség keresi - írja a Mirror.

Forrás: AFP

Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlükhttp://www.life.hu/csalad/20151001-sztarok-akik-kover-gyerekek-voiltak.htmlA gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték, vagy ledolgozták a plusz kilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt. CsaládAFPMegszületett Peller Mariann babájahttp://www.life.hu/csalad/20151002-peller-mariann-musorvezeto-kisfia-ket-hete-szuletett-meg-es-a-boldog-anyuka-most-hozta.htmlA csöppség éppen két hete látta meg a napvilágot, ám anyukája egészen eddig titkolta a család boldogságát. Család--Ha két kismama összefog - Önzetlen segítség rászoruló családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20150930-jon-a-baba-hadas-krisztaval-anyukai-adomanyokat-gyujtenek-a-raszorulo-csaladoknak.htmlHadas Kriszta összehozta őket, de találkozásukból nem csak barátság született - Szomolányi Timi és Almádi Zsuzsa, a Jön a baba-sorozat első évadának két anyukája nagyra törő célokat tűztek ki maguk elé: azzal töltik mindennapjaikat, hogy rászoruló anyukáknak, családoknak segítenek. Rohanás, szervezkedés, csomagolás, fuvarozás, mindez egy-egy kisgyerekkel az oldalukon. Timivel és Zsuzsával ideiglenes raktáruk kellős közepén ültünk le kicsit beszélgetni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSaját lánya leplezte le! Cindy Crawford közel sem néz ki úgy, mint a címlapokonhttp://www.life.hu/csalad/20151002-cindy-crawford-szupermodellt-lanya-kaia-hozta-zavarba-egy-interjun.htmlÉrdekes dolgok derültek ki abból az anya-lánya interjúból, amelyet a 49 éves szupermodell adott lányának, Kaia Gerbernek, és amelyben nem csupán Cindy Crawford beszélt. Család--Kiderült! Óriásbébit hord a szíve alatt Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20151001-pirner-alma-rudtancos-oriasbebit-var.htmlA rúdtánc királynője, ha minden igaz, 2 és fél hét múlva ad életet gyermekének, aki egy igazi óriásbébi lesz. Család--Simogatással és dalokkal gyógyítják a babákathttp://www.life.hu/csalad/20151001-simogatassal-es-dalokkal-gyogyitjak-a-babakat.htmlKülönleges dalok csendülnek fel hetente többször a kecskeméti kórház koraszülőtt részlegén. Szabóné Csikai Ágnes a koraszülötteknek énekel, így gyógyítja őket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.