Vastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághoz

boldogság Balatonalmádi család családi program szőlő Vastag Tamás szüret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.

"Nagyon jó lett az idei termés! Apa, anya, Balatonalmádi és szüret - mi kell még a boldogsághoz?" - írta közösségi oldalára feltöltött képe mellé Vastag Tamás.

Forrás: Facebook/ Vastag Tamás

Az énekes mindig is hangsúlyozta, mennyire fontos neki a családja, így kicsit sem lepődtük meg rajta, hogy számára akkor idilli egy-egy pillanat, amikor velük van.

Feltörték Vastag Tomi autóját

Az énekes a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, de egyáltalán nem volt szomorú, mert felkészült a tolvajok érkezésére. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Így indul a reggel Berki Natasa Zselykénél - Imádnivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20150930-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lanyanal-berki-natasa-zselykenel-igy-indul-a-reggel.htmlMesével, kutyasimogatással és hatalmas mosollyal indítja a reggelt a tündéri Berki Natasa Zselyke, mielőtt elindulna a bölcsibe. Hát nem édes? Család--Fotós híján szelfikkel dokumentálta esküvőjét a menyasszony - Elképesztő képek!http://www.life.hu/csalad/20150920-liisa-luts-menyasszony-fotozta-sajat-eskuvojet.htmlHihetetlen ötlettel állt elő egy tallini jegyespár, akik úgy döntöttek, nem szerződtetnek hivatásos fotóst esküvőjükre, hanem az eseményt maga a menyasszony dokumentálja majd. Az eredmény elképesztő lett!Család--Hoppá! Anne Hathaway terhes?http://www.life.hu/csalad/20150920-anne-hathaway-szineszno-a-hirek-szerint-terhes.htmlNagyon sejtelmes fotó készült a minap a gyönyörű színésznőről, aki igyekezett minél bővebb ruhákba burkolózni. Így nem is csoda, hogy sokakban felmerült a kérdés: vajon Anne Hathaway terhes?Család--Jön a második baba Majkáéknálhttp://www.life.hu/csalad/20150918-majoros-hajnalka-ujra-terhes-jon-a-masodik-baba-majkaeknal.htmlMeglepő titokról rántotta le a leplet Majka édesanyja, aki a Best magazinnak úgy nyilatkozott: hamarosan bővül a család, és Hajnalka reménykedik abban, hogy a szíve alatt egy kislány növekszik. CsaládOrigoMicsoda malőr! Apukájára kakilt az újszülött baba a fotózásonhttp://www.life.hu/csalad/20150905-lekakilta-apukajat-az-ujszulott-baba-a-fotozason.htmlMinden szülő tisztában van vele, hogy egy újszülöttel a legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülni. Az már más kérdés, hogy ez nem mindig sikerül. Család--Ennél tündéribb videót még nem láttunk! Így ébred a baba a cicájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150921-tunderi-video-a-babarol-aki-a-cicajaval-ebred.htmlHetek óta nem láttunk annál édesebb videót, mint amelyen a kisgyerek cicájával együtt ébred. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.