Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től?

Forrás: NORTHFOTO -
terhesség párkapcsolat válás elvált szülő szülő Ben Affleck Jennifer Garner gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. 

A pár még júniusban jelentette be válását, melynek egyik kiváltó oka az volt, hogy Ben a dadájukkal csalta feleségét. Most azonban ennél még sokkolóbb hír látott napvilágot, mely szerint a válásuk után néhány héttel derült ki, hogy Jennifer Garner babát vár exférjétől - írja az In Touch magazin a színészekhez közeli forrásra hivatkozva.

Forrás: NORTHFOTO

Ben állítólag repes az örömtől és meg akarja mutatni Jennifernek, hogy sokat változott az utóbbi hónapokban: képes lenne újra jó férj lenni. A színész a hírek szerint olyannyira biztos ezúttal a dolgában, hogy új esélyért könyörög Jennifernél. Talán ezért látni őket mostanában annyit együtt?

Jennifer Garner: „Ben az én lelki társam volt"

Lehet, hogy házasságuk véget ért, de az egyszer biztos: a sztárpár annak idején őrülten szerelmes volt egymásba! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.