Óriásbébi született – majdnem hat kilóval látta meg a napvilágot a kisfiú

Forrás: NORTHFOTO -
Születés baba kisfiú bébi csecsemő rekord India óriás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rekordsúlyú csecsemő láttán szülei szája is tátva maradt. 

A kisfiú 5,97 kilogrammal új rekordot állított fel Indiában. Az órisábébinek, születése után, légzési problémái voltak, ezért az orvosok megfigyelés alatt tartották, de pár nap alatt helyreállt a csöppség tüdeje és szülei hazavihették a kórházból.

Forrás: NORTHFOTO
Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--13 híresség, akik nagyon furcsa névvel születtekhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-13-hiresseg-akiknek-nagyon-furcsa-a-szuletesi-neve.htmlA jó hangzás, a könnyű kiejtés és a megjegyezhetőség vezetik a feltörekvő színészeket abban, hogy születési nevüket elhagyva művésznevet vegyenek fel. Íme, 13 sztár, aki így választott! TV + SztárokAFPBréking! Caramel visszavonul - Nem áll színpadra semhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-enekes-nagy-bejelentest-tett-ugy-dontott-visszavonul-szunetelteti-karrierjet-es-csaladjara.htmlAz énekes megdöbbentő vallomást tett: úgy döntött, szünetelteti a karrierjét. TV + Sztárok--Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."http://www.life.hu/sztarok/20151005-bebe-esett-ki-a-sztarban-sztarbanbol.htmlLenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. TV + Sztárok--Alföldi Róbert hosszú időre elhagyja az országothttp://www.life.hu/sztarok/20151005-alfoldi-robert-hosszu-idore-elhagyja-magyarorszagot.htmlAlföldi Róbert közel háromnegyed évre elhagyja az országot, október elején megy el és májusban tér vissza – írja az Origo. TV + SztárokRTLKLUBJoaquin Phoenix fiatalon elhunyt testvérére, River Phoenixre emlékeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-river-phoenix-emberbarati-dijat-iden-a-peta-rendezvenyen-adtak-at-a-nyertes-shaun-monson-filmesnek.htmlAz 1993-ban, 23 évesen drogtúladagolás miatt elhunyt színész tiszteletére alapított díjat adták át egy rendezvényen, amelyen szinte az egész Phoenix-család megjelent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.