Láttál már ennyire édes pocakokat? Így festik ki a kismamák hasát!

különleges kisbaba gólya pocak terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri képeket találtunk az interneten, amelyeknek a különlegessége, hogy kismamák pocakjára festették őket.

A varázslatos rajzok az anya hasában elhelyezkedő kisbabát, mosolygós fejet, gólyát, vagy bűvös kertet ábrázolnak. Szerintünk fantasztikusak!

/1510/A_sz_2015107151628

Vetélés után is van remény - Erre biztatnak a szivárványbabák


A szivárványbaba olyan gyermek, aki egy halva született baba, vagy egy vetélés után fogant meg és jött világra - ahogy vihar után előbújik a nap és megjelenik az égen a szivárvány. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Sarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!http://www.life.hu/csalad/20151007-sarolta-hercegnonek-vasarol-ajandekokat-a-nagymama-carole-middleton.htmlBennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja. Család--Újabb fejlemények: Tovább harcol fiáért a Bora Boráról hazatért Patríciahttp://www.life.hu/csalad/20151007-tovabb-harcol-fiaert-a-bora-borarol-hazatert-patricia.htmlHárom éve húzódik Nyíri-Kovács Patrícia gyermekelhelyezési ügye. Júniusban kimondták, hogy az övé a kizárólagos gyermekfelügyeleti jog, és a kisfiú átköltözhet vele Bora Boráról Tahitire, azonban a francia-polinéz térséget továbbra sem hagyhatták el. Család--Fájdalmas hegek a testen és az arcon - Bőrbe vésett tetoválásokkal űzik ki a gyerekekből a gonoszthttp://www.life.hu/csalad/20151006-nyugat-afrikaban-a-tetovalt-hegek-a-szepseget-az-egeszseget-es-az-osszetartozast-is-jelkepezik.htmlA Nyugat-Afrikában található Benini Köztársaság hagyományaihoz még ma is hozzátartoznak a bőrbe vésett, törzsi tetoválások, azaz hegek. A különféle geometriai minták jelzik, hogy ki melyik törzshöz tartozik, illetve gyakran a szépség és az erő szimbólumai. Család--Egyezségre jutottak Robin Williams örököseihttp://www.life.hu/csalad/20151006-egyezsegre-jutottak-robin-williams-orokosei.htmlRobin Williams felesége tavaly decemberben támadta meg a színész végrendeletét. A bíró elnapolta a tárgyalást, hogy Susan Williams és férje előző házasságából született gyerekei peren kívül megegyezhessenek. Család--Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!http://www.life.hu/csalad/20151006-kim-kardashian-gyuloli-a-trehesseget-visszataszitonak-erzi-magat.htmlA celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Család--Tigriskölyökkel mókázik a kisgyerek - Cuki videó!http://www.life.hu/csalad/20151006-cuki-video-egy-tigriskolyokrol-es-egy-kisfiurol-ahogy-egyutt-jatszanak.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.