Sarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!

Forrás: Northfoto -
nagymama luxus unoka bababolt ajándék Katalin hercegné Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja.

Ezúttal egy londoni luxusbababoltban vásárolt be a feltehetően alkoholproblémákkal küzdő nagymama, ahol az eladók szerint csak kisebbik unokájának vásárolt, szegény György herceg viszont kimaradt a jóból.

Carole Middleton bevásárolt Forrás: Northfoto

Vajon miért kivételezik a nagymama?

Jaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjon


Imádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Sarolta hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Fájdalmas hegek a testen és az arcon - Bőrbe vésett tetoválásokkal űzik ki a gyerekekből a gonoszthttp://www.life.hu/csalad/20151006-nyugat-afrikaban-a-tetovalt-hegek-a-szepseget-az-egeszseget-es-az-osszetartozast-is-jelkepezik.htmlA Nyugat-Afrikában található Benini Köztársaság hagyományaihoz még ma is hozzátartoznak a bőrbe vésett, törzsi tetoválások, azaz hegek. A különféle geometriai minták jelzik, hogy ki melyik törzshöz tartozik, illetve gyakran a szépség és az erő szimbólumai. Család--Egyezségre jutottak Robin Williams örököseihttp://www.life.hu/csalad/20151006-egyezsegre-jutottak-robin-williams-orokosei.htmlRobin Williams felesége tavaly decemberben támadta meg a színész végrendeletét. A bíró elnapolta a tárgyalást, hogy Susan Williams és férje előző házasságából született gyerekei peren kívül megegyezhessenek. Család--Tigriskölyökkel mókázik a kisgyerek - Cuki videó!http://www.life.hu/csalad/20151006-cuki-video-egy-tigriskolyokrol-es-egy-kisfiurol-ahogy-egyutt-jatszanak.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. CsaládOrigoMiért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20151006-szoptatas-szepseget-bemutato-fotosorozat.htmlA mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében. CsaládOrigoGyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!http://www.life.hu/csalad/20151006-kim-kardashian-gyuloli-a-trehesseget-visszataszitonak-erzi-magat.htmlA celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Család--Varnus Xavér: "Én ebbe bele fogok dögleni"http://www.life.hu/csalad/20151005-varnus-xaver-orgonamuvesz-bevallotta-friderikusz-sandornak-mennyire-retteg-edesanyja-halalatol.htmlAz orgonaművész bevallotta, irigyli a műsorvezetőt azért, mert ő túl tudott jutni édesanyja elvesztésén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.