Mi mindenre elég néhány csepp törékeny erő?

Forrás: Facebook/Gézengúz Alapítvány -
pályázat törékeny Gézengúz Alapítvány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még két hétig, október 20-ig vár olyan fotókat a 25 éves Gézengúz Alapítvány, amelyek bizonyítják, mi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”.  

A Gézengúz Alapítvány pályázatának célja, hogy segítsen megszüntetni az előítéleteket, kételyeket, oldja a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek, valamint családjaik, tágabb környezetük között.

Forrás: Facebook/Gézengúz Alapítvány

Nem csak a kis „gézengúzokról” várnak erőt sugárzó képeket, hanem olyan fotókkal is lehet pályázni, amelyek az erőt mint többértelmű kifejezést mutatják be konkrét vagy elvont értelemben, akár a természetben is.

Bárki nevezhet, gyerekek, amatőrök és hivatásos fotósok egyaránt, külön kategóriában. A támogatók rengeteg tárgynyereményt ajánlottak fel a legszebb képek beküldőinek.

Az idegrendszeri fejlődésükben veszélyeztetett, sérült gyermekek diagnosztikájával és terápiájával foglalkozó Gézengúz Alapítvány 1990 óta több tízezer baba gyógyításában vett részt, a pályázatot a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben írták ki.

A jelentkezésről itt olvashatsz!

Egy férj, több feleség, tucatnyi gyerek - Boldog élet poligám módrahttp://www.life.hu/csalad/20151006-fundamentalista-mormon-csaladokban-tobbnejuseg-mellett-gyerekneveles.htmlEgy apuka, négy anyuka, 16 gyerek - a Feleségtársak című, idehaza is futó amerikai reality-sorozatban egy poligámista család hétköznapjait kísérhetjük figyelemmel. Az igazat megvallva, a mormon Kody Brown terjedelmes famíliájának életét nézve bennünket általában egy jóadag döbbenet és hitetlenkedés fog el - valóban működőképes lehet a poligám családmodell? Ennek a kérdésnek jártunk utána a Life.hu szakértőjének segítségével. CsaládAFPA gyerekedért te is elindulnál - Szíriai menekült gyerekek megrázó fotóihttp://www.life.hu/csalad/20151007-sziriai-menekult-gyerekek-megrazo-fotoi.htmlMa a gyerekek számára az egyik legveszélyesebb hely a világon Szíria. 5,6 millió szír gyermeket érint az a katonai konfliktus, amely közel 5 éve tart és formálja a családok és gyermekek mindennapjait. CsaládOrigoCsúnyán megalázták az abortuszon átesett nőthttp://www.life.hu/csalad/20151008-nicky-windsor-abortuszon-atesett-not-allitasa-szerint-megalazta-a-korhaz.htmlA 29 éves Nicky Windsor megalázónak érezte, amit abortusza után a kórház alkalmazottai tettek vele. Család--Így zongorázik Caramel csöpp kislányahttp://www.life.hu/csalad/20151007-caramel-enekes-csopp-kislanya-sophie-megmutatta-hogyan-zongorazik.htmlCaramel kislánya, Sophie már elmúlt egy éves, a büszke édesapa elmondta, az első szavak mellett, már hangszert is választott magának gyermeke. CsaládOrigoTigriskölyökkel mókázik a kisgyerek - Cuki videó!http://www.life.hu/csalad/20151006-cuki-video-egy-tigriskolyokrol-es-egy-kisfiurol-ahogy-egyutt-jatszanak.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. CsaládOrigoMiért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20151006-szoptatas-szepseget-bemutato-fotosorozat.htmlA mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.