Örömében sikítozó kisfiú dühített fel több embert

Forrás: Thinkstock -
étterem düh kisfiú család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Leach párjának a kisfia evés közben néha hangoskodik, ezért családbarát étterembe szoktak járni. Legutóbb azonban a vendégek nem voltak túl családbarátok.

Két vendég is kiakadt az örömében hangoskodó kisfiúra az étteremben. Ahelyett, hogy szóltak volna, egy cetlire felírták, hogy "Köszi, hogy az üvöltő gyerekkel tönkretettétek az esténket". A bunkó üzenetet odacsapták Katie-ék asztalára.

Forrás: Thinkstock

Katie és párja többször is rászóltak a sikoltozó kisfiukra, hogy legyen halkabb, de nem gondolták volna, hogy bárkit zavarna a gyerek örömkiáltozása.

Az anyuka, miután megkapták a cetlit, szólt az étterem vezetőjének, aki bocsánatot kért az udvariatlan cetlis vendégek miatt, és állta a vacsorájukat.

Mi mindenre elég néhány csepp törékeny erő?http://www.life.hu/csalad/20151008-a-gezenguz-alapitvany-fotopalyazatot-hirdetett.htmlMég két hétig, október 20-ig vár olyan fotókat a 25 éves Gézengúz Alapítvány, amelyek bizonyítják, mi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”. Család--Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislányahttp://www.life.hu/csalad/20151008-mekkorat-nott-tom-cruise-es-katie-holmes-kislanya.htmlAz elbűvölő kis Suri Cruise-ból igazi nagylány lett. Óriásit nőtt a sztárcsemete. Család--Borzalmas tragédia Borsodban: Halálra gázolta gyerekét az apahttp://www.life.hu/csalad/20151008-halalra-gazolta-gyereket-az-apa-borsodban.htmlA borsodi Forró településen történt a szinte felfoghatatlan tragédia. Egy apa véletlenül elgázolta saját gyerekét. Család--Berki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--Khloe Kardashian szájra puszit adott North Westnekhttp://www.life.hu/csalad/20150927-khloe-kardashian-szajra-puszit-adott-north-westnek.htmlKhloe Kardashian olyan családi fotót töltött fel az Instagramra, amelyen sokan felháborodtak.Család--Sarka Kata bemutatta a család legújabb tagjáthttp://www.life.hu/csalad/20150923-sarka-kata-bemutatta-a-csalad-legujabb-tagjat.htmlEgy tündéri kiskutyával bűvült a Hajdú-család. Már nem csak a kis Hajdú Millát, de Hajdú Tarát is szeretgethetik. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.