Szívesen lóg anyukájával a jóképű Brooklyn Beckham: Dögös anya-fia fotó!

David Beckham Brooklyn Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először számolunk be róla, hogy David és Victoria legidősebb gyermeke igencsak jó pasivá cseperedett az elmúlt években. A sztárcsemete a napokban megint egy szuper fotót posztolt.

Brooklyn az anyukájával lóg, Victoria pedig szívesen fotózkodik nála már egy fejjel magasabb fiával. Látszik rajtuk, hogy büszkén pózolnak egymás mellett, igazán cukik együtt:

Forrás: Instagram/brooklybeckham

Brooklyn Beckham keményen edzi hátizmait

Azt már tudjuk egy ideje a legnagyobb Beckham-fiúról, hogy egyre szexibb, de legutóbb azt is megmutatta, hogy nemcsak a gének miatt néz ki így, hanem meg is dolgozik érte.
El sem hiszed, miért rajong mostanában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-victoria-beckham-divattervezo-ferje-david-beckham-szerint-rajong-a-tequilaert.htmlAz énekesnőből lett divattervezőt férje, David Beckham leplezte le egy nemrég adott interjújában. TV + Sztárok--David Beckham összeköltözött a színésszel, Kevin Harttal http://www.life.hu/sztarok/20150929-david-beckham-egy-reklamfilm-kedveert-koltozott-ossze-kevin-harttal.htmlSzuper reklámfilm keretén belül barátkozott össze az angol focilegenda, és a népszerű komikus, Kevin Hart. Egy ruházati cég legújabb promóciós videójában bolondozik együtt a két sztár. TV + Sztárok--Kínos! Victoria Beckham bepisilt? http://www.life.hu/sztarok/20150924-victoria-beckham-nagyon-csapzottan-tavozott-egy-bulibol-ahol-be-is-pisilt.htmlElég félreérthető lesifotó készült a világhírű divattervezőről, aki a boltja megnyitójának tartott buli után csapzottan, és a nadrágján egy gyanús folttal távozott. TV + Sztárok--Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham eltávolíttatta férjének címzett tetoválásáthttp://www.life.hu/trend/20150916-victoria-beckham-eltavolittatta-ferjenek-david-beckhamnek-cimzett-szerelmes-tetovalasat.htmlAmíg David Beckham újabb és újabb tetkókat csináltat, amelyeknek rendszerint az az üzenetük, hogy mennyire szereti a családját, az egykori Spice Girl éppen hasonló tetoválásainak eltüntetésén dolgozik. Vajon mit akar ezzel üzenni? Trend--Szívdöglesztő apa-fia szelfit lőtt David Beckham: Íme!http://www.life.hu/news/20150912-david-beckham-szivdogleszto-apa-fia-szelfit-lott-legidosebb-gyermekevel-brooklynnal.htmlDavid és Victoria Beckham nagyfia egyre helyesebb. És ezt az apukája is jól tudja.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.