Hungary's Got Talent anya gyerek elhagyott gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Virág Veronikát elhagyta az édesanyja, a kislány azért jelentkezett a Hungary's Got Talentbe, hogy neki üzenhessen, de úgy tűnik, hiába.

Virág Koncz Zsuzsa megható Mama, kérlek című számát énekelte, ezzel szeretett volna üzenni édesanyjának. A várva várt hívás ugyanakkor nem érkezett meg, az anya nem jelentkezett. A Fókusz stábja szombaton meglátogatta Virágot és édesapját Szlovákiában, majd közösen nézték végig az adást.

Forrás: RTL

Kiderült, az anya látta kislányát a tévében, de nem hívta fel. Virág lépett: kamerák előtt hívta fel édesanyját.

Saját háza előtt él a kidobott férjhttp://www.life.hu/csalad/20151012-sajat-haza-elott-el-a-kidobott-ferj.htmlFél éve kényszerítette ki saját házából felesége Sharafat Khant. Az asszony el akar válni férjétől, de úgy gondolta, nem osztozik az egymillió dollárt érő házukon, inkább nemes egyszerűséggel kizavarta onnan. CsaládThinkstockMegható! Így öleli először savval leöntött apját a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151012-magahoz-oleli-savval-leontott-apjat-a-kisfiu.htmlA 30 éves Andreas Christopheros rengeteg műtéten esett át, hogy helyreállítsák arcát. A férfi savtámadás áldozata volt, és attól félt, kisfia megijed tőle, ha meglátja. Ehelyett azonban teljesen más dolog történt. CsaládThinkstockAz agy nélkül született kisfiú a szeretlek szót gyakorolja - Videó!http://www.life.hu/csalad/20151009-az-agy-nelkul-szuletett-kisfiu-a-szeretlek-szot-gyakorolja.htmlA fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. Sok internetező osztotta meg véleményét a kisfiúról, aki annak ellenére, hogy az orvosok pár napot jósoltak neki, már beszélni tanul. Család--Mi mindenre elég néhány csepp törékeny erő?http://www.life.hu/csalad/20151008-a-gezenguz-alapitvany-fotopalyazatot-hirdetett.htmlMég két hétig, október 20-ig vár olyan fotókat a 25 éves Gézengúz Alapítvány, amelyek bizonyítják, mi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”. Család--Berki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--Nem akarta, hogy elvegye a gyámhivatal a gyerekét, ezért kilökte az ablakonhttp://www.life.hu/csalad/20150930-kilokte-gyereket-az-ablakon-majd-utanaugrott-egy-no.htmlEgy tatabányai nő gyereke túl sokat hiányzott az óvodából, így a gyámhivatal védelembe vette. A nő félt, hogy elveszik kislányát, ezért kilökte második emeleti lakásuk ablakából, majd utána ugrott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.