Hajdú Péter: "Nem vagyok oda az ötletért, hogy tovább bővüljön a család"

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata terhesség családalapítás család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Hajdú Péter, aki a Story magazinban árulta el: felesége, Sarka Kata szeretné, ha egy harmadik gyerekkel bővülne a család, ő és csemetéik viszont nem rajonganak az ötletért. 

A műsorvezető és producer és hosszú interjúban vallott őszintén többek közt Sarka Katával való kapcsolatáról. Azt is elárulta, terveznek-e még egy gyermeket.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Kata szeretne, a gyerekek viszont nem. Azt gondolják, akkor megoszlik a szeretet. És az igazat megvallva, én sem vagyok oda az ötletért, hogy tovább bővüljön a család, bár...néha eljátszom a gondolattal, amikor meglátok egy kisbabát, mennyire cuki lenne. De a realitás az, hogy Noncsival és Dáviddal is nagyon boldogok vagyunk" - árulta el Hajdú Péter. Emellett hozzátette: Katával még nagyon fontosnak tartják az együttléteket, a kettesben töltött időszakot.

Megható vallomás: "Diana fantasztikus nagymama lett volna"http://www.life.hu/csalad/20151013-julia-samuel-szerint-diana-fantasztikus-nagymama-lett-volna.htmlCsodálatos nagymama lett volna Diana hercegnő az egyik közeli barátnője, György herceg keresztanyja szerint. Család--Már a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?http://www.life.hu/csalad/20151010-amal-clooney-es-george-clooney-mar-a-babaszobat-rendezgetik.htmlÚjabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. Család--Rakoncátlan fürtök, tündéri kacaj - Így élvezi a hintázást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151005-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-berki-natasa-zselyke-igy-elvezi-a-hintazast.htmlKétség sem fér hozzá: Berki Natasa Zselyke a legkiegyensúlyozottabb sztárcsemete. CsaládOrigoBerki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150920-berki-natasa-zselyket-az-allatkertbe-vitte-kirandulni-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlSzülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!Család--Vastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághozhttp://www.life.hu/csalad/20151005-vastag-tamas-szuretelt-a-szuleivel-balatonalmadin.htmlIdilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.Család--Görbicz Anitáék nem állnak meg egy babánálhttp://www.life.hu/csalad/20150911-gorbicz-anita-kezilabdazo-anyatigrisse-valt.htmlSokkal érzékenyebb lett és igazi anyatigrissé vált Görbicz Anita, mióta júniusban megszületett első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó, aki párjával, Vincze Ottóval pár év múlva már újabb babát tervez, megható vallomást tett az anyaságról. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.