Halott fia kísérti Sylvester Stallonét

Forrás: Northfoto, AFP -
halál Sage Stallone asztrológus hinduizmus Sylvester Stallone segítség kísértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész legidősebb fia, Sage. Stallone egy hindu asztrológus segítségét kérte, mivel a mai napig gyakran látja halott gyermekét.

Sylvester Stallone 2012-ben veszítette el elsőszülött fiát, Sage-et. A fiúról eleinte azt beszélték, drogtúladagolás okozta a halálát, a halottkémi vizsgálat után azonban később kiderült: szívinfarktus végzett a világsztár 36 évesen elhunyt fiával.

Forrás: Northfoto, AFP

Érthető módon Stallone számára a mai napig hatalmas szívfájdalmat jelent Sage halála: a minap egy hindu asztrológus, Prateek Mishrapuri segítségét kérte, mivel a mai napig gyakran látja halott gyermekét - adta hírül a The Times of India. Mishrapuri szerint a világsztár zavarodott és izgatott volt, amikor felkereste őt egy Los Angeles-i útja során.

A guru ki is tűzte a szertartás időpontját, Stallone azonban nem tudott rá elmenni, helyette féltestvére, Michael utazott el Indiába, ahol végül sor került az engesztelő ceremóniára. Prateek Mishrapuri elmondása szerint nem kapott visszajelzést afelől, sikerült-e megnyugtatni a visszajáró halott fiú lelkét, és kísérti-e még Stallonét.

Hírességek, akik eltemették gyermeküket

Egy családtag elvesztése minden esetben borzasztó érzés, de talán nincs annál fájdalmasabb, mint amikor egy szülő temeti el a gyermekét. Egy ilyen tragédiát feldolgozni szinte lehetetlen. A sors pedig nem válogat, jó néhány hírességnek is szembe kellett már néznie a felfoghatatlannal. A Life.hu cikkéért kattints ide.
"Feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" - Eltemették a Maradj talpon!-ban meghalt lánythttp://www.life.hu/news/20151016-eltemettek-a-maradj-talponban-gundel-takacs-gabor-musoraban-meghalt-lanyt-kingat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életetét vesztette egy néző a műsor forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, még mindig értetlenül állnak a szerettei a halála előtt.News--Megdöbbentő! Sylvester Stallone plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/trend/20150805-sylvester-stallone-vilaghiru-szinesz-arca-teljesen-eltorzult-a-plasztikai-beavatkozasoktol.htmlGyönyörű lányával, Sistinnel pózolt a sztár, ám a fiatal szépség mellett sokkolóan hatott az egykoron szívtipró színész.Trend--Baronits Gábor kezei között halt meg a nagymamájahttp://www.life.hu/csalad/20151016-baronits-gabor-szinesz-nagymamaja-halalaval-kozelebb-kerult-baratnojehez.htmlÉlete nehéz időszakán van túl a színész, ugyanis elvesztette szeretett nagymamáját. Mégis, ez az időszak hozta közelebb kedveséhez. Család--Gyönyörű nők lettek Sylvester Stallone kislányaibólhttp://www.life.hu/csalad/20150720-sylvester-stallone-lanyai-gyonyoruek.htmlCsodaszép nők társaságában nyaral Mexikóban Sylvester Stallone - közöttük van a világsztár három lánya is.Család--Döbbenetes! Elképesztő testet villantott két nappal a szülés után a fitneszguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-sophie-guidolin-formas-testet-villantott-ket-nappal-a-szules-utan.htmlIkerterhessége alatt sem hagyott fel a kemény edzésekkel a fiatal fitneszguru, aki annak idején többször kiverte a biztosítékot azzal, hogy hatalmas súlyokat emelgetett állapotosan. Ennek meg is lett az eredménye: Sophie Guidolin teste elképesztően fest két nappal a szülés után. Ez Zsír!OrigoÚjabb hackertámadás: kiszivárogtak Sylvester Stallone személyes adataihttp://www.life.hu/news/20141205-kiszivarogtak-sylvester-stallone-szemelyes-adatai-egy-hackertamadas-miatt.htmlA sztár mellett a Sony Pictures Entertainment több ezer dolgozójának fizetése, értékelése és más személyes információja került fel az internetre.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.