Hároméves kislánya ápolja a brutális balesetet túlélt anyukát

Forrás: Facebook/ CCTV News -
halál műtét pénz baleset ápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai anya ágyhoz van kötve, így az egyetlen egészséges családtag, a kislánya ápolja.

A nagyszülők életüket vesztették a balesetben a kislány nagynénje az anyukához hasonlóan súlyos sérüléseket szenvedett. Yaya mindenben segítségére van édesanyjának: még meg is mosdatja őt. A híradások szerint a kislány még mindig abban a ruhában van, amiben a balesetkor rátaláltak.

Forrás: Facebook/ CCTV News

Az édesanyának további műtétekre lenne szüksége, de a családnak nincs annyi pénze, hogy azt ki tudja fizetni. A helyiek gyűjtést szerveztek a javukra, de a lapok információi szerint még nem jött össze elegendő pénz.

Beszippantják a gyerekeket az okoskütyükhttp://www.life.hu/csalad/20151016-szinte-mar-okostelefonnal-a-kezukben-szuletnek-a-gyerekek.htmlA legtöbb lurkó oda van az okostelefonok, tablketek hivogató, csillogó képernyőjéért, ezt kihasználva pedig sok szülő használja ezeket a digitális kütyőket egyfajta gyereknyugtatóként. Az elmúlt években számos vizsgálat mutatott már rá a gyermekkori tévénézés káros hatásaira, arról azonban még mindig csak sejtéseink lehetnek, hogy hogyat hat a gyerekek agyának fejlődésére és társas kapcsolataira, ha a felnőttek társalgása helyett az okoskütyü képernyőjére tapad. CsaládThinkstockMegmutatta kisfiát a mindig dögös Megan Fox: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151017-megan-fox-kisfianak-mosolya-a-legcukibb-foto.htmlMegan Fox kissé eltűnt a nyilvánosság szeme elől, mióta férjével bejelentették, hogy válnak. Most azonban egy tündéri fotóval örvendeztetett meg minket! Család--Rihanna durva exének is van gyengéd oldala: Így ringatja kislányát Chris Brownhttp://www.life.hu/csalad/20151017-legujabb-lemezenek-boritojan-kislanyaval-olelkezik-chris-brown.htmlChris Brown az év mintaapájának szerepére hajt? Nagyon úgy tűnik! CsaládOrigoSzia és szeretlek: ezt a két szót mondja anyukájának az agy nélkül született kisfiú – Videó!http://www.life.hu/csalad/20151017-jaxon-buell-a-fel-koponyaval-es-agy-nelkul-szuletett-baba-kimondja-elso-szavait.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, beszélni tanul a fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell. A pici nemrég ünnepelte első születésnapját, a róla szóló képek és videók azonban nagyon durva kommentcunamit indítottak el világszerte. Jaxon viszont magasról tesz erre, és már ki is mondta első szavait.Család--Cuki anya-lánya fotót posztolt Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20151016-hodi-pamela-es-kislanya-natasa-zselyke-cuki-anya-lanya-poloban-fotozkodott.htmlMilyen édes! Egyenpólóban feszít Hódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke. CsaládOrigoDe édes! Sarolta hercegnőről áradozott apukája, Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20151016-vilmos-herceg-szerint-lanya-charlotte-hercegno-mar-most-igazi-kis-holgy.htmlA büszke édesapa szerint kislánya már most igazi kis hölgyként viselkedik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.