Megható videó! Így búcsúzik el egy anya az elhunyt gyerekeitől

Forrás: Facebook/Support for Neville-Lake Family -
halál videó gyerekek család megható autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál szörnyűbb dolog a világon, mikor egy édesanyának el kell temetnie a gyermekét. Jennifer Neville-Lake és férje mindhárom csemetéjét elveszítette egy autóbalesetben. 

A kilencéves Daniel, az ötéves Harry, és a kétéves Milly tragikus halálát egy részeg sofőr okozta még szeptember közepén. A szülők a mai napig nem tudták feldolgozni a történteket, és gyászolják a gyerekeket. Az anya most egy videót tett közzé, melyen a gyerekek éppen nekik készülnek egy táncos műsorral. - írja a Buzz Feed.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Daniel, Harrison és Milly a szüleik társaságában Forrás: Facebook/Support for Neville-Lake Family

„Két hónappal ezelőtt a gyerekeink egy táncot gyakoroltak itthon, hogy meglepjenek minket a 10. házassági évfordulónkon. A családunk bár nem volt tökéletes, de a miénk volt, a mi kis Paradicsomunk..” - írta Jennifer a videó mellé. A család most azért kampányol, hogy Kanadában szigorítsák az ittas vezetésért járó büntetést.

Varnus Xavér: "A szerelmem a megkérdezésem nélkül elvetette a gyermekünket"http://www.life.hu/csalad/20151022-varnus-xaver-orgonamuvesz-szerelme-eltitkolta-abortuszat.htmlAz orgonaművész élete egyik kis halálának nevezte, amikor kedvese a megkérdezése nélkül elvetette közös gyermeküket. Család--Majkáék családi idillről posztoltak – Már négyen vannak a képeken!http://www.life.hu/csalad/20151022-majka-es-dundika-csaladi-idillrol-posztoltak-mar-negyen-vannak-a-kepen.htmlMajka és Dundika is megosztotta világgal, milyen tündérien mutat az immár négy fős család. Család--Majoros Hajnalka: "Egy darabig azt hittük, ikreink lesznek"http://www.life.hu/csalad/20151021-majoros-hajnalka-es-majka-egy-darabig-ikreket-vartak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: második gyermeküket várják Majkáék, és mára az is kiderült, hogy a csemete kisfiú lesz. Egy darabig azonban úgy tűnt, nem egyedül érkezik. CsaládOrigoKiderült! Különleges nevet kapott Zooey Deschanel lányahttp://www.life.hu/csalad/20151020-zooey-deschanel-szineszno-elarulta-kislanya-nevet.htmlBeletelt egy kis időbe, mire nyilvánosság elé tárta a legkékebb szemű színésznő kislánya nevét. Család--"Buksi a kutyamennyországba költözött" - Megmagyarázni a megmagyarázhatatlanthttp://www.life.hu/csalad/20151019-november-1-halottak-napja-hogyan-beszeljunk-a-gyerekkel-a-halalrol.htmlA halál a mai társadalmukban annyira tabunak számít, hogy nemcsak említeni nem szeretjük a témát, de sokszor családtagjaink elől is rejtegetjük gyászunkat. Bármennyire is fájdalmas, az elmúlás és a búcsúzás az élet természetes velejárója, így hát hiába is szeretnénk, szinte elkerülhetetlen, hogy egy kisgyermek találkozzon a halál kérdésével. A közelgő halottak napja alkalmából a Life.hu szakértőjének segítségével a nagy beszélgetés előtt álló szülőknek szeretnénk most némi mankót nyújtani. CsaládThinkstockVilmos herceg: "A célom, hogy édesanyámra hasonlítsak" http://www.life.hu/csalad/20151020-vilmos-herceg-meghato-beszedben-emlekezett-meg-elhunyt-edesanyja-tetteirol.htmlMegható beszédet mondott a Child Bereavement UK nevű szervezet eseményén Katalin hercegnő férje. Vilmos érzelmes beszéde többeknek is könnyet csalt a szemébe. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.