Ezért nem házasodnak még össze Majkáék

Fotó: Polyák Attila - Origo -
házasság Majoros Hajnalka család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Hajni már régóta szeretik egymást, és tervezgették az esküvőt is. Azonban a pár úgy döntött, mégis várnak még a nagy nappal.

“Most akartunk összeházasodni, de ahogy Hajni terhes lett, egyelőre letettünk róla. Nem akart nagy pocakkal belevágni egy ilyen fárasztó készülődésbe” – mondta a Story magazinnak a rapper-műsorvezető, aki azt is elárulta, továbbra is tervben van, hogy az egész családdal Amerika felé veszik az irányt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

“Persze jó pár év múlva, amikor már senki sem kíváncsi itt rám, kiköltöznénk. Különösen felszabadító érzés, hogy ott mindig jó idő van, mindenhez sokkal jobb kedve van az embernek. És ott nem azért dolgozol, hogy megteremtsd a betevőt, hanem azért, hogy valóban jól élj. Abban is biztos vagyok, hogy a gyerekeknek is jót tesz majd. Világot láthatnak, nyelvet tanulhatnak. Megkaphatják mindazt, amit az apjuk lustaságból vagy lehetőségek hiányában elmulasztott. Az élet sok mindenre megtanít, ha gyerekeid vannak. Onnantól kezdve megváltozik a fontossági sorrend.”

Meg nem született gyermekek történetei - Hírességek, akik elvetéltekhttp://www.life.hu/csalad/20151022-sztarok-akik-elveteltek-elvesztettek-gyermekuket.htmlEgy régóta vágyott baba elvesztése hatalmas traumát okoz az egész családnak, idő kell, amíg fel tudják dolgozni a veszteséget. A sztárvilágban is akad jó néhány olyan asszony, aki átélte már ezt a megrázkódtatást, az alábbiakban az ő történeteik következnek. CsaládBrad Pitt kisfia légpuskával lőtt rá egy fogatáson http://www.life.hu/csalad/20151024-brad-pitt-gyerekei-legpuskaval-lottek-ra-a-szinesz-halalra-remult.htmlA világsztár több forgatásra is magával viszi a gyermekeit, akik az egyik szünetben jól megviccelték az édesapjukat. Család--Galambos Boglárka: " Nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt"http://www.life.hu/csalad/20151024-galambos-lajos-elozeteseben-tolti-a-karacsonyt-a-csaladja-teljesen-elkeseredett.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: 90 nappal meghosszabbították Lajcsi előzetesét, így az énekes karácsonyra sem térhet haza. Felesége, Galambos Boglárka szerint ezzel a családot büntetik. Család--Majkáék családi idillről posztoltak – Már négyen vannak a képeken!http://www.life.hu/csalad/20151022-majka-es-dundika-csaladi-idillrol-posztoltak-mar-negyen-vannak-a-kepen.htmlMajka és Dundika is megosztotta világgal, milyen tündérien mutat az immár négy fős család. Család--Beyoncé apukája szerint lánya nem annyi idős, mint amennyinek mi hisszükhttp://www.life.hu/csalad/20151022-beyonce-edesapja-mathew-knowles-szerint-a-lanya-nem-annyi-idos-amennyinek-hisszuk.htmlAz énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya. Család--Ez ám a gyorsaság! Tom Hardy édesapa letthttp://www.life.hu/csalad/20151022-tom-hardy-szinesz-apuka-lett.htmlAlighogy bejelentették, hogy kisbabájuk lesz, máris megszületett Tom Hardy és felesége, Charlotte Riley első gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.