Császármetszés, amilyen közelről még sohasem láttad – Fotók!

fotósorozat császármetszés szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátnője szülésének minden pillanatát dokumentálta a fotós, aki korábban gyerekportrékat készített.

Saját határait is lebontotta a gyerekképekre szakosodott fotós, Jessica Bender, amikor barátnője megkérte rá, hogy örökítse meg szülésének minden pillanatát. A szokatlan kérésre természetesen igent mondott a művész, aki a császármetszés minden pillanatát megörökítette.

/1510/A_cs_2015102712238
"Segítség, rettegésben tart a saját gyerekem" - Szülőverő kamaszokhttp://www.life.hu/csalad/20151026-agressziv-gyerekek-akik-bantalmazzak-a-szuleiket.html"Kiabál, becsapja az ajtót, verekszik az iskolában, és nem egyszer rám is kezet emelt már" - egy 16 éves kamasz fiú anyukájának elkeseredett szavai ezek, aki évek óta szendved agresszív gyermekétől. De vajon milyen okból és mikor vetemedik egy gyerek a szülő elleni erőszakra? A Life.hu szakértőjével, Majsai László pszichopedagógussal jártuk körbe a témát. Család--Ezért nem házasodnak még össze Majkáékhttp://www.life.hu/csalad/20151025-majka-es-majoros-hajni-a-baba-miatt-nem-hazasodnak-meg-ossze.htmlMajka és Hajni már régóta szeretik egymást, és tervezgették az esküvőt is. Azonban a pár úgy döntött, mégis várnak még a nagy nappal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoRoberto konyhája: Sütőtökös-narancsos túrópite csokoládévalhttp://www.life.hu/csalad/20151022-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-narancsos-turopitet-keszt-csokoladeval.htmlMindjárt itt a halloween, készüljünk a rettegésre egy ínycsiklandozó sütőtökös finomsággal! CsaládOrigoKamerák előtt szült Pirner Alma - Hamarosan látható lesz a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20151027-kamerak-elott-szult-pirner-alma.htmlPirner Alma lehetőséget kapott, hogy a SuperTV2 műsorában szerepelhessen férjével és kisfiukkal együtt. Kilenc hónapos terhes volt, amikor elkezdődött a forgatás. CsaládOrigoMegszületett Nkuya Sonia kislánya - Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20151025-nkuya-sonia-kislanya-megszuletett.htmlA Sugarloaf énekesnője újra édesanya lett. Megszületett Nkuya Sonia kislánya.Család--Rita Orára rászállt a gyermekvédelem?http://www.life.hu/csalad/20151026-rita-ora-enekesno-azt-allitja-bantalmaztak-fiatalkoraban.htmlA popénekesnőt egy felelőtlen kijelentése miatt kezdte el támadni egy gyermekvédelmi szolgálat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.