Megható! Édesapja szárnyakat adott a down-kóros kisfiúnak

Forrás: thatdadblog.com -
kihívás repülés kreatív elérhető Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két éves Wil Lawrence örömére és segítésére találta ki édesapja, hogyan szerkesztheti meg úgy a családi fotókat, hogy kisfia repülhessen rajta.

„Ezeknek a képeknek egészen különlegesen értelme van számomra. Az jutott eszembe, mennyi kihívással kell szembenéznie a felnőtté válása során Wilnek. Szeretném megtanítani neki, hogy betegsége ellenére is bármit elérhet, amit csak a fejébe vesz” – nyilatkozta a kreatív apuka.

Forrás: thatdadblog.com
Forrás: thatdadblog.com
Forrás: thatdadblog.com

Forrás: thatdadblog.com
Forrás: thatdadblog.com

Félmillió követő és egy pasi – Egyre sikeresebb és boldogabb a Down-szindrómás modell!


Madeline Stuart már eddig is elképesztő dolgokat vitt véghez, de úgy látszik, a sikerszériának még nincs is vége. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Drasztikusan lefogyott Terecskei Ritahttp://www.life.hu/drlife/20151030-zanzibar-enekesnoje-24-kiloval-kevesebb-mint-korabban-videoban-meseli-el-hogy-mi-ennek-az-oka.htmlMost véget vet a találgatásoknak a Zanzibár énekesnője! Egy reggeli műsorban tisztázta annak pontos okát, amiért az elmúlt időben nagyon sokat fogyott. Dr. Life--Ez lesz a Facebook-függő gyerekekbőlhttp://www.life.hu/drlife/20151031-ez-lesz-a-facebook-fuggo-gyerekekbol-egy-uj-kutatas-szerint.htmlÚgy látszik, nincs jó hatással a gyerekekre a túlzott Facebook és Twitter használat: ezek a fiatalok ugyanis kétszer nagyobb eséllyel néznek szembe különféle mentális problémákkal, mint kortársaik.Dr. LifeThinkstockVonzerőgyilkos stressz - ezért kerülnek a férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20151031-vonzerogyilkos-stressz-ezert-kerulnek-a-ferfiak.htmlA férfiak és a nők is vonzóbbak, amennyiben kevésbé feszültek – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a kortizol nevű stresszhormon befolyásolja a kinézetünket.Dr. LifeThinkstockSzacsvay László felesége túl van az életveszélyenhttp://www.life.hu/drlife/20151031-szacsvay-laszlo-felesege-tul-van-az-eletveszelyen-kikerult-az-intenziv-osztalyrol.htmlKikerült az intenzívről, életfunkcióit már nem kell gépekkel ellenőrizni, a Blikk úgy tudja, már csak oxigént kap. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoNem semmi! A levegőben mentette meg egy lány életét Tabaré Vázquez uruguayi államfőhttp://www.life.hu/drlife/20151030-tabare-vazquez-uruguayi-allamfo-eletet-mentett-egy-utasszallito-repulogepen.htmlA korábban orvosként dolgozó államfő épp Párizsba repült, amikor valaki bajba került a gépen. A politikus nem habozott segíteni. Dr. Life--Gyereket szeretne a ritka genetikai betegségben szenvedő Rachelhttp://www.life.hu/drlife/20151030-rachel-winnard-fob-csontbetegsegben-szenvedo-no-gyereket-szeretne.htmlA 31 éves Rachel Winnard még azelőtt szeretne kisbabát, hogy teste teljesen megadja magát kegyetlen csontbetegségének, amelynek következtében hamarosan egy élő szoborrá fog változni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.