Nincs ma édesebb Mark Zuckerberg és terhes felesége fotójánál

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
feleség Facebook család terhes Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook alapítója egy igazán gyönyörű fotón mutatta meg idilli családját: feleségét és a pocakjában lapuló kislányukat. A lenyűgöző képet a világhírű Annie Leibovitz készítette róluk. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Mark Zuckerberg és felesége - akiből elmondása szerint mindig rengeteg erőtt merített - sokévnyi próbálkozás után örülhettek végre kislányuk érkezésének. Három kudarc állt már mögöttük, a pár azonban sosem adta fel, mindennél jobban vágytak arra, hogy közös gyermekük legyen. Érthető, hogy most szinte úsznak a boldogságban! Örömüket pedig a sztárok híres fotósa, Annie Leibovitz örökítette meg, aki annak idején többek közt a terhes Demi Moore-t is lencsevégre kapta meztelenül.

A fotót Annie Leibovitz készítette Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg

Repül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFPTestvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--Détár Enikő: "Gigi megfizette a tanulópénzt"http://www.life.hu/csalad/20151030-detar-eniko-lanya-rekasi-eszter-kieseserol-beszelt.htmlA gyönyörű színésznő elárulta, Rékasi Károllyal nem akartak beleavatkozni lányuk döntésébe, aki nemrég a Hungary's Got Talentben próbálta ki magát. Szerinte a kudarc, amit most Gigi átélt, egyszer a hasznára válik majd. Család--Már a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?http://www.life.hu/csalad/20151010-amal-clooney-es-george-clooney-mar-a-babaszobat-rendezgetik.htmlÚjabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. Család--Elképesztő! Élő adásban szülne Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151016-kim-kardashian-elo-adasban-szeretne-szulni.htmlKim Kardashian semmitől sem riad vissza, hogy egy kis hírverést kapjon: állítólag most azt találta ki, hogy élő adásban szeretné világra hozni második gyermekét. Család--Oláh Ibolya: "Gondolkodunk abban, hogy vagy a párom szül, vagy örökbe fogadunk"http://www.life.hu/csalad/20151019-olah-ibolya-friderikusz-sandornak-meselt-kapcsolatarol.htmlOláh Ibolya megrendítő őszinteséggel vallott leszbikus kapcsolatáról Friderikusz Sándornak, akinek azt is elárulta, gyereket szeretne párjától. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.