Kovács Ági: "Az anyaság néha olyan, mint egy olimpiai felkészülés"

Forrás: Red Lemon -
úszónő kisfiú sportoló Kovács Ági család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok úszónő ma már nem sportol versenyszerűen, de ez nem azt jelenti, hogy ne telnének mozgalmasan a mindennapjai. Kisfia, a négy és fél éves Dominik egy percre sem hagyja unatkozni, igazi kis örökmozgó, aki rengeteg figyelmet igényel.

Ági sportolói karrierjének befejezése óta az élet több területén is sikeresen helyt áll. Többek között a Testnevelési Egyetem oktatójaként és egy óvodás kisgyermek édesanyjaként is rendkívül aktívan éli mindennapjait. Legutóbb az egyik közös családi programon, Dominik legnagyobb örömére, éppen a lakóhelyükhöz közeli őszi erdőt vették birtokba.

Kovács Ági, és kisfia Forrás: Red Lemon

"Domi nagyon eleven kisgyerek, minden érdekli, imád kint lenni a szabadban, igazi kincsvadász. (...) Nagyon odafigyelek, hogy minden napunkba vigyünk valamilyen aktivitást. Dominik hetente kétszer úszni is jár, de fontos a megfelelő vitaminpótlás is. (...) A fiam imád mindent, amit szét lehet szedni, össze lehet rakni, kivágni, gyúrni vagy ragasztani” – mesélte Ági, aki azt mondja, az anyaság néha olyan, mint egy olimpiai felkészülés: kihívásokkal és egyben örömökkel teli, miközben folyamatosan mozgásban tart.

Megetted a gyerek csokiját? Véged! - Őszinte reakció gyerekektőlhttp://www.life.hu/csalad/20151104-igy-reagalnak-a-gyerekek-amikor-azt-hiszik-hogy-megettek-a-csokijukat.htmlJimmy Kimmel már ötödik alkalommal mutat be olyan videókat a műsorában, melyeken szülők tréfálják meg a saját gyerekeiket. Vicces pillantok következnek!CsaládOrigoEnnél meghatóbb esküvői fotót még nem láttál - Kicsordul a könnyed tőlehttp://www.life.hu/csalad/20151104-halott-kisfiuk-is-szerepel-az-eskuvoi-fotojukon-meghato-felvetel.htmlA házaspár fél évvel ezelőtt vesztette el a kisfiát, aki leukémiában szenvedett. Egy különleges fotós trükk segítségével a gyermek velük lehetett a nagy napon. CsaládOrigoBaukó Éva családra, gyerekekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20151103-bauko-eva-csaladra-gyerekekre-vagyik.htmlAz Édes Életben Baukó Éva és Alekosz mindennapjait is nyomon követhetjük. Elárulták, karmikus kapcsolat van köztük. Család--Hétéves kisfiú viseli gondját lebénult édesapjánakhttp://www.life.hu/csalad/20151103-heteves-kisfiu-viseli-gondjat-lebenult-edesapjanak.htmlA te szíved is meghasad egy kicsit, ha elolvasod az alábbi történetet. Ou Tongming, a 37 éves kínai férfi súlyos gerencsérülést szenvedett, deréktól lefelé megbénult. Azóta hétéves kisfia viseli gondját. CsaládAFPRoberto konyhája: Sütőtökös-tejszínes spagettihttp://www.life.hu/csalad/20151030-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-tejszines-spagettit-keszit.htmlSokat szoktál gondolkodni azon, hogy vajon milyen gyors vacsora fér bele 30 percbe, ami minden szempontnak megfelel, és a család szeretni fogja? A lényeg, hogy legyen valami új! Ez a tészta elvarázsol majd mindenkit, nem lesz panasz, csak jóleső elismerés. Család--Újra önfeledten tud mosolyogni Michael Schumacher lánya, Gina - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-michael-schumacher-komaban-fekvo-forma1-pilota-lanya-ujra-tud-mosolyogni.htmlAnnak ellenére, hogy mindenki reménykedik a Forma 1-es pilóta felépülésében, lánya és felesége már elfogadták a szomorú helyzetet és igyekeznek folytatni mindennapjaikat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.