Kiderült, hogy becézi édesanyja Berki Natasa Zselykét

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke anya szeretet anyai szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon tündéri becenevet talált kislányának Hódi Pamela - mindez egy általa közzétett fotóból derült ki. 

Berki Natasa Zselykével mi sem tudunk betelni, egyszerűen tündéri! A kislányt édesapja és édesanyja a rajongásig szereti, most Hódi Pamela töltött fel róla egy igazán aranyos fotót közösségi oldalára, a mellette lévő kiírásból pedig az is kiderült, hogy becézi anyukája Berki Natasa Zselykét: "Szerelemgolyó" - hát nem édes?

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

Tajgetosz a 21. században - Kegyetlen gyermekgyilkosságokhttp://www.life.hu/csalad/20151105-mingi-gyermekgyilkossagok-etiopiaban.htmlA Tajgetosz legendáját valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Ha az ókori Spártában fogyatékos gyermek született, a véneknek kellett dönteni későbbi sorsáról. Ha a tanács úgy döntött, hogy a gyermeket nem kell felnevelni, akkor a szülők kivitték a Tajgetosz-hegységhez, és ott hagyták. A görög gondolkodás szerint ezzel nem megölték a gyermeket, hanem "adtak neki egy esélyt". Azt gondolod, hogy ez a kegyetlen hagyomány ma már csak egy sötét folt a történelemben? Akkor sajnos tévedsz. Van a világnak egy olyan rejtett zuga, ahol még ma is gyakorolják a spártaihoz hasonló rituálékat. Család--Meglepő titok derült ki Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/csalad/20151106-cristiano-ronaldo-focista-edesanyja-maria-meglepo-titkot-arult-el-fiarol.htmlAz egész világot megdöbbentő hírt a Real Madrid jóképű sztárjának édesanyja, Maria árulta el egy nemrég forgatott dokumentumfilmben. CsaládAFPIsten halott? Vagy csak haldoklik? Szüksége van-e vallásra az Y-generációnak?http://www.life.hu/csalad/20151104-vallas-a-21-szazadban-az-y-generacio-es-a-vallas.html"Isten halott. És mi öltük meg" - hangzik Nietzsche gyakran idézett kijelentése. A 19. századi német filozófus ezen állítását sokan egy ateista kiáltvány felütésének gondolják, mások úgy értelmezik, hogy Nietzsche ezzel a mondattal hirdette a modern ember talajvesztését, azt, hogy a nyugati ember eljelentéktelenítette, majd megölte az értékek valódiságát garantáló Istent. Nietzsche vitatott kinyilatkoztatása óta több mint 130 év telt el. Beigazolódott vajon a jóslata? Család--Bangó Margit unokája elköltözik a művésznőtől http://www.life.hu/csalad/20151105-bango-margit-unokaja-uj-hazba-koltozik-lehet-magukkal-viszik-a-muvesznot-is.htmlTina évekkel ezelőtt a nagymamájához "menekült", amikor elvált. Új párjával, Emilióval és kislányával már régóta együtt élnek az énekesnővel, de most mégis a költözés mellett döntöttek. CsaládOrigoBodnár Attila: „Nem hibáztam én sem, és a gyerek sem"http://www.life.hu/csalad/20151105-bodnar-attila-enekes-elmondta-a-velemenyet-fia-ifjabb-bodnar-attila-halalaval-kapcsolatban.htmlAz énekes nemrég vesztette el fiát, ám nem nehezetel rá amiért egy különös életet választott, aminek zsákutca lett a vége. Önmagát sem okolja fia haláláért. Család--Détár Enikő: "Gigi a mi nyelvünkön akart üzenni"http://www.life.hu/csalad/20151105-detar-eniko-szerint-nem-kellett-volna-ilyen-koran-elengednie-lanya-kezet.htmlDétár Enikő szerint lánya a Hungary's Got Talentben előadott produkciójával Rékasi Károlynak és neki, vagyis szüleinek akart üzenni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.