Az interneten gyűjt pénzt a haldokló édesapa kisfia jövőjéhez

Forrás: katinkasmith.com.au -
adomány halál Nathan Colman család internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nathan Colman nem volt mindig mintaapa, ám az évek során azzá vált. Ekkor megtudta, már csak másfél éve van hátra. Halála után ötéves kisfia egyedül marad, ezért a férfi interneten próbál pénzt gyűjteni számára.

Nathan Colman egyedül neveli ötéves kisfiát, azonban már nem sokáig. A férfinél ugyanis agyrákot diagnosztizáltak és orvosai mindössze 15 hónapot adtak neki. A férfi kétségbeesésében az interneten gyűjt pénzt kisfiának, hogy amikor ő már nem lesz mellette, akkor se szenvedjen hiányt semmiben. Nathan testvére megígérte, felneveli a kisfiút, így a kétfős kis család hamarosan Queenslandbe költözik, hogy a gyerek - még apja halála előtt - megszokja az új környezetet. Az internet segítő népe már közel hatmillió forintot gyűjtöttek össze, de volt olyan fotográfus is, aki felajánlotta, lefotózza a családot, hogy a fiúnak vizuálisan is maradjanak szép emlékei édesapjáról.

Forrás: katinkasmith.com.au

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.