Tragédia! Összeveszett testvérével, majd felakasztotta magát egy 8 éves kisfiú

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos szoba testvér játék öngyilkosság tragédia összeveszés édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christopher édesapja ágyba küldte 8 éves fiát, miután a gyerek összeszólalkozott húgával. Nem sokkal később holtan talált rá a szobájában.

A 8 éves Christopher Furniss-Roe egy műanyag vödrön veszett össze kishúgával, akit – mint később a kislány elpanaszolta – meg is ütött a játék miatt. Édesapja, Jason a szobájába parancsolta fiát.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A meghívott halál

Magyarországon évente átlagosan 2500 ember zárja le átmeneti problémáját egy végleges megoldással. Ez azt jelenti, hogy kis hazánk a népességszámhoz viszonyítva még mindig az évente legtöbb öngyilkosságot regisztráló tíz ország között van a világon. További elszomorító tény, hogy az idősebb korosztály mellett egyre több kamasz vet véget saját kezűleg életének. Az öngyilkosság az élet tragikus, de elkerülhető és megelőzhető vége - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Elképesztő! Testén kívül hordja a szívét egy orosz kislányhttp://www.life.hu/drlife/20151104-sulyos-rendellenesseg-kivul-hordja-a-szivet-egy-kislany-nem-lehet-megmuteni.htmlVirsaviya Borun egy igen ritka rendellenességgel jött világra: a mellkasán kívül van a szíve, amit egy vékony bőrréteg fed le. A látvány rémisztő, de egyben csodálatos is. Dr. LifeOrigoRepül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFPDurva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Testvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--Újabb fordulat az ügyben! Öngyilkos akart lenni Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151030-lamar-odom-kosarlabdazo-ongyilkos-akart-lenni-a-kardashian-csalad-miatt.htmlA kosárlabdázó, akit egy bordélyban találtak meg eszméletlenül, a legújabb fejlemények szerint valójában öngyilkos akart lenni.NewsOrigoTóth Gabi testvére bőrébe bújikhttp://www.life.hu/sztarok/20151102-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-jovo-heten-testvere-toth-vera-enekesno-borebe-bujik.htmlAz énekesnő hatalmas változáson megy keresztül jövő héten, amikor a Sztárban sztár következő adásában Tóth Verává változik majd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.