Gyereket szült a kislány a pedofilnak, aki megerőszakolta

nemi erőszak pedofil kislány pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy román férfi rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát, aki teherbe esett, és megszülte a gyereket.

A kislány nyolcéves volt, mikor nevelőapja bántalmazni kezdte, és kényszerítette, hogy tartsa titokban, hogy molesztálja. A gyerek anyja is tudott arról, hogy a férfi mit tesz a kislánnyal. A nevelőapa többször hármasszexre kényszerítette a nőt és a gyereket, azzal fenyegette őket, hogy ha nem mennek bele, elvágja a torkukat.

Forrás: Thinkstock

A család 2003 óta Kecskemét közelében, Mezőhegyesen élt, Romániából költöztek oda. A férfi egyszer egy náluk vendégségben lévő 13 éves kislányt is megpróbált megerőszakolni, de nem sikerült neki.

A kislányt kétszer teherbe ejtette az erőszakos nevelőapa, ebből egyszer meg is szülte a gyereket - számolt be a Blikk. A brutális történet úgy derült ki, hogy az anya feljelentést tett, mert a férfi kést fogott egy kislányra, miután megverte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.