Király Linda testvére után utazott Amerikába

élő show Király Linda Amerika énekesnő The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktorhoz utazott nővére Linda, hogy szurkoljon neki az amerikai The Voice élő show-jában!

Linda és Viktor együtt szelfizett és látszik, mennyire szimbiózisban vannak ők ketten. Viktor már nagyon készül a The Voice első élő show-jára, ami különleges megmérettetés lesz számára, ezért biztos jól esik neki, hogy nővére ott lesz és szorít neki.

Forrás: Facebook/Aktív

Pálmafák alatt napozik Király Viktor

Az énekesnek időnként a pihenésre is jut ideje Los Angelesben, és kiélvezi az amerikai álmot – fotó a Life.hu cikkében.
Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Tóth Gabi kiparodizálta Tóth Verát a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151108-toth-gabi-csodas-toth-vera-lett-a-sztarban-sztar-szinpadan-csaladban-marad.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hatalmas várakozás előzi meg Tóth Gabi és Gáspár Laci duettjét. Előtte azonban Tóth Gabi egyedül is színpadra lépett, és a saját testvérét formázta meg. TV + Sztárok--Kiszel Tünde megszólalt a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-kiszel-tunde-naptardiva-hangjan-szolalt-meg-egy-ikerpar-a-hungarys-got-talentben.htmlA tehetségkutatóban feltűnt ikerlányok hangja, egy az egyben a naptárdívát jutatta az eszünkbe, természetesen a lányokat továbbjuttatta a zsűri, de nem a hasonlóságnak köszönhetően. TV + Sztárok--Hatalmas keze lett Zimány Lindánakhttp://www.life.hu/sztarok/20151107-zimany-linda-modell-kedvenc-jegkorongcsapatanak-szurkolt-ebbol-az-alkalombol-hatalmasra-nott-a-keze.htmlA modell Amerikában, hokimeccsen szurkolt kedvenc csapatának, és ebből az alkalomból igencsak laza szerelésbe bújt. TV + Sztárok--Varga Viktor Indiában – vajon exével is összefut a messzi országban?http://www.life.hu/sztarok/20151106-varga-viktor-enekes-indiaban-akarcsak-exe-cinthya-dictator-fotoslany.htmlKülönös egybeesés, hogy pár napja Cinthya, most pedig Viktor posztolt fotót az egzotikus országból. TV + Sztárok--Meztelenül mutatkozott be a Real Housewives új szereplője, Erika Jaynehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-lisa-rinna-valosagshow-sztar-anyaszult-meztelenre-vetkozott-a-real-housewives-elozetes-videojaban.htmlKissé erősre sikeredett az Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő realityshow új évadának előzetese. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.