Tragédia! Gyermekük holtteste mellett találtak rá az öngyilkos házaspárra

Forrás: dansantimbreanu.wordpress.com -
agytumor agydaganat búcsúlevél öngyilkos holttest Románia Konstanca elkeseredés öngyilkosság rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírták feldolgozni agydaganatban elhunyt fiuk halálát, valószínűleg ezért vetett véget életének a román férj és feleség.

Kisfiuk holtteste mellett találtak rá a szomszédok Nicu és Vali Aravára Konstanca városában – írja a Mirror. A nyomozók szerint először az édesanya végezhetett magával, miután 9 éves fia, az agydaganattól szenvedő Cristian Dimitris Arava elhunyt.

Forrás: dansantimbreanu.wordpress.com

Az édesapa csak később találhatott rájuk, egy-egy pléddel letakarta őket, majd magával is végzett. A szülők egy 13 oldalas búcsúlevélben írták le, hogy mennyire megszakadt a szívük, amikor gyermeküket agytumorral diagnosztizálták több évvel ezelőtt.

Öngyilkos családok a 21. században

Az öngyilkosságnak számos módja van, de mind közül talán az a legszörnyűbb, amikor a szülők először a magatehetetlen kisgyerekekkel végeznek, és csak azután magukkal. Az pedig ép ésszel szinte már felfoghatatlan, amikor a családi kupaktanács közösen, felelősségük teljes tudatában dönt úgy, hogy a család minden tagja véget vet az életének. A Life.hu cikkéért kattints ide!
Tragédia! Véletlenül fejbe lőttek egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20151026-edesanyja-szeme-lattara-lottek-fejbe-egy-nyolc-eves-kislanyt-a-csalad-osszetort.htmlSharait az otthonában találta el a golyó, miközben az édesanyja fonta a haját. A rendőrség egyelőre nyomoz az ügyben, de még mindig nem tudják pontosan, mi történhetett. NewsThinkstockVásárlás okosan! Mennyiből jön ki egy háromtagú család egy héten? http://www.life.hu/csalad/20151102-atlagosan-mennyit-kolt-egy-haromtagu-csalad-igy-sporolj-a-bevasarlason.htmlA kimutatások alapján a magyar családok döntő többsége nagyon is megválogatja, hogy mi és mennyiért kerül a bevásárlókocsiba hétvégén. Vajon mennyi pénz kell egy héten ahhoz, hogy normálisan éljünk, ne csak túléljünk? CsaládThinkstockTragédia! Koncertje után hunyt el az X-Factor fiatal sztárja, Nathaniel O'Brienhttp://www.life.hu/news/20151109-meghalt-az-x-factor-fiatal-sztarja-nathaniel-o-brien.htmlAz ausztrál X-Factor sztárja, a 19 éves Nathaniel O'Brien tragikus körülmények között életét vesztette. A fiatal énekes autója egy fának ütközött. News--Öngyilkosság a családban - A legnagyobb sztárok tragédiáihttp://www.life.hu/csalad/20151106-sztarok-akiknek-gyerekuk-ongyilkos-lett.htmlIgazi csillagként ragyogtak Hollywood egén, nevük egybeforrt az amerikai filmgyártás aranykorával, filmjeik időtállók, és tehetségük elvitathatatlan. Ők voltak az igazi színészlegendák. Magánéletük azonban már kevésbé volt tökéletes: az egyik legnagyobb tragédia, egy gyermek öngyilkossága árnyékolta be boldogságukat. Család--Durva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Tragédia! Öngyilkos lett a sztárok kedvenc sminkese, Jake Bailey http://www.life.hu/news/20151024-hollywood-kedvenc-sminkese-ongyilkos-lett-jake-bailey-sajat-autojaban-halt-meg.htmlNincs olyan világsztár, aki ne dolgozott volna együtt a 37 éves férfival, akinek holttestét a saját autójában találták meg több búcsúüzenettel. Halálát szén-monoxid-mérgezés okozta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.