Pirner Alma megmutatta kisfiát - Tündéri fotó!

fotó terhesség kisfiú császármetszés rúdtáncos Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű fotót posztolt a büszke anyuka, aki császármetszéssel hozta világra a cuki Alent.

Pirner Almának október közepén született meg kisfia. Az egyhónapos csöppségről készült csodás fotót most mutatta meg a kismama, aki megható sorokat is mellékelt a képhez.

Forrás: Facebook/Alma Pirner

„Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más, csak puszta gondolat, és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat. Aztán megdobbant a szíved, szívem alatt, és én azóta a lelkemhez simítva hordalak" – írt a kép mellé Alma.

Roberto konyhája: Pulykaburger narancsos hagymalekvárral, házi steakburgonyávalhttp://www.life.hu/csalad/20151106-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-hazi-hamburgert-keszit.htmlA borús, őszi időjárás kicsit naposabbra fordult, itt az idő hát egy utolsó nagy hamburgerpartihoz! Ha igazán maradandót akarsz alkotni, szánj rá egy kevéske időt, és A-Z-ig készíts magad mindent. Család--Vásárlás okosan! Mennyiből jön ki egy háromtagú család egy héten? http://www.life.hu/csalad/20151102-atlagosan-mennyit-kolt-egy-haromtagu-csalad-igy-sporolj-a-bevasarlason.htmlA kimutatások alapján a magyar családok döntő többsége nagyon is megválogatja, hogy mi és mennyiért kerül a bevásárlókocsiba hétvégén. Vajon mennyi pénz kell egy héten ahhoz, hogy normálisan éljünk, ne csak túléljünk? CsaládThinkstockÖngyilkosság a családban - A legnagyobb sztárok tragédiáihttp://www.life.hu/csalad/20151106-sztarok-akiknek-gyerekuk-ongyilkos-lett.htmlIgazi csillagként ragyogtak Hollywood egén, nevük egybeforrt az amerikai filmgyártás aranykorával, filmjeik időtállók, és tehetségük elvitathatatlan. Ők voltak az igazi színészlegendák. Magánéletük azonban már kevésbé volt tökéletes: az egyik legnagyobb tragédia, egy gyermek öngyilkossága árnyékolta be boldogságukat. Család--David Beckham új barátokat szerzett Nepálbanhttp://www.life.hu/csalad/20151108-david-beackham-nepali-diakokkal-szelfizett.htmlA focilegenda éppen Nepálban tartózkodik egy dokumentumfilm forgatása kapcsán. Persze ott is akadnak bőven rajongói a 40 éves, aranyszívű focilegendának. CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisfiát Nádai Anikó - Ezúttal teljes valójábanhttp://www.life.hu/csalad/20151106-nadai-aniko-eloszor-mutatta-meg-kisfiat-patrikot-a-nyilvanossagnak-cuki-foto.htmlA sorozatszár első gyermeke még augusztusban látta meg a napvilágot, de fotót azóta nem kaphattunk róla. Anikó most a közösségi oldalán mutatta meg Patrikot. Család--Kiderült, hogy becézi édesanyja Berki Natasa Zselykéthttp://www.life.hu/csalad/20151106-berki-natasa-zselyket-szerelemgolyonak-becezi-hodi-pamela.htmlNagyon tündéri becenevet talált kislányának Hódi Pamela - mindez egy általa közzétett fotóból derült ki. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.