Király Viktor: „Csúfoltak, beszóltak, sőt, meg is vertek egyszer"

verés Amerika gyermekkor The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai The Voice élő showjába jutott énekes gyermekkoráról vallott, és kiderült, az iskolában sokszor kicsúfolták.

A középiskolás évek nem teltek felhőtlenül Király Viktor számára. A magyar énekest ugyanis a nagyszájú menő osztálytársai mindig megtalálták – írja a Blikk.

Forrás: Cabonoir Photography

„Nem voltam kigyúrva, az tény. Már az általános iskolában, de a fiúk és a lányok a középiskolában is gyakran piszkáltak a testalkatom miatt. Csúfoltak, beszóltak, sőt meg is vertek egyszer. S mindezt tényleg azért, mert túl vékony voltam, és ez nem tetszett az embereknek. A másik, ami miatt folyamatosan szekáltak, hogy deszkáztam, ami akkoriban nagyon nagy bűnnek számított azon a környéken, ahol felnőttem. Persze ha Los Angelesben éltünk volna, akkor éppen amiatt én lettem volna a menő" – mosolygott Viktor, aki a sok rossz ellenére jó érzéssel gondol vissza azokra az évekre.

Király Viktor a The Voice élő showjában

Az énekes Lisa Stansfeld All Around the World című dalát adta elő a The Voice élő színpadán. A közönség tombolt, a zsűri odáig volt Viktortól - több infó a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.