Bréking! Janicsák Vecának kislánya lesz

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség kislány Janicsák Veca névválasztás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges énekesnő egy darabig tartotta magát ahhoz, hogy nem akarta tudni, gyermeke milyen nemű lesz, ám végül győzött a kíváncsiság.

Janicsák Veca már a hetedik hónapban jár és kiegyensúlyozott, boldog kismama, aki az utolsó pillanatban fogja kislánya nevét eldönteni – írja a hot!.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Azt még nem tudjuk, hogy fogják hívni. Vannak már ötletek, de még nem publikusak. Ha meglátom őt, majd tudni fogom. Vannak pillekönnyű és nehéz pillanatok egyaránt, de összességében úgy szép minden, ahogy van" – mondta Veca.

Tatár Csilla cuki fotómontázst készített terhességérőlhttp://www.life.hu/csalad/20151111-tatar-csilla-musorvezeto-cuki-fotomontazst-keszitett-terhessege-kilenc-honapjarol.htmlA műsorvezető pocakfotókat rakott össze és elámult azon, hogy pár hónap alatt mekkorát nőt gyermeke.Család--Király Viktor: „Csúfoltak, beszóltak, sőt, meg is vertek egyszer"http://www.life.hu/csalad/20151110-kiraly-viktor-enekest-az-amerikai-the-voice-versenyzojet-gyermekkoraban-csufoltak-es-megvertek.htmlAz amerikai The Voice élő showjába jutott énekes gyermekkoráról vallott, és kiderült, az iskolában sokszor kicsúfolták.Család--Pirner Alma megmutatta kisfiát - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151109-pirner-alma-rudtancos-megmutatta-egy-honapos-kisfiat-alent-gyonyoru-kozos-foto.htmlGyönyörű fotót posztolt a büszke anyuka, aki császármetszéssel hozta világra a cuki Alent. Család--Berki Krisztián intim vallomása: "Fantasztikus érezni a bőrét, ahogy odabújik hozzám"http://www.life.hu/csalad/20151105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-egyutt-ebredt-a-kislanyaval-es-cuki-apa-lanya-jelentet.htmlBerki Krisztián nagyon megindítóan nyilatkozott lányáról, sőt még legintimebb perceikbe is bepillantást engedett. CsaládOrigoLenyűgöző videót készítettek a szülés folyamatárólhttp://www.life.hu/csalad/20151012-lenyugozo-video-a-szules-folyamatarol-egy-kulonleges-animacioval-mutatjak-be-mi-tortenik-a-kismama.htmlEgy különleges kisfilmben mutatják be az alakotók, hogy mi történtik a nő szervezetében a természetes szülés folyamatakor. CsaládThinkstockNádai Anikó megható sorokkal ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20151012-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-meghato-sorokkal-unnepelte-hogy-kisfia-ket-honapos-lett.htmlAz RTL Klub sztárjának kisfia két hónapos lett, a büszke anyuka kiöntötte a szívét és közösségi oldalára vetette érzéseit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.