Rúzsa Magdi nem mond le a karrierről a gyerek miatt

Forrás: Redlart -
Rúzsa Magdi szülés főállású anya karrier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyaszerep kedvéért csak néhány hónapig tudna kiszállni a mókuskerékből Rúzsa Magdi. Az énekesnő sikere tíz éve töretlen, és ő azóta sem fárad, sőt egyenesen munkamániás, így az otthoni babázást sem tudja igazán elképzelni.

„A végletekig bírom a munkát! Ha meg is pihenek kicsit, maximum két hétre, de sokszor már alig várom, hogy újra színpadra állhassak” – vallja a 29 éves énekesnő, aki szerelmével, Vilmossal már több mint három éve él boldog párkapcsolatban. Bár Magdi nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről, most kivételt tett, és őszintén vállalta: ő bizony nem szeretne lemondani a karrierjéről, és kizárólag az anyai feladatokra koncentrálni – írja a Bors.

Forrás: Redlart

„Nem vagyok benne biztos, hogy a karrieremben várható hosszabb pihenés. Nyilván eljön majd az a pillanat, hogy szeretnék gyermeket vállalni, és akkor lesz egy nagyon-nagyon rövid idő­szak, amit megkövetel a gyermekvállalás, de én inkább az a típus leszek, aki húzza maga után a gyermekét a koncertekre. Biztosan tudom, hogy nem bírnám koncertek és fellépés nélkül” – fogalmazott határozottan az énekesnő.

Vajon mitől hízik Tóth Gabi? Elárulta, miért gömbölyödikhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-toth-gabi-enekesno-felszedett-nehany-plusz-kilot.htmlA Sztárban sztár miatt felbolydult élete miatt felszaladt néhány plusz kiló Gabira, ami azonban egyáltalán nem zavarja. TV + Sztárok--Megint rokkantparkolóhelyen fotozóták le Berki Krisztián Porschéjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151117-megint-rokkantparkolohelyen-fotozotak-le-berki-krisztian-porschejet.htmlNem ez az első eset, hogy a macsó tilosban jár. Nyáron azzal gyanusították meg, hogy autójával mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen állt, ráadásul alvó kislányát is a kocsiban hagyta. Most újra elkövette volna a korábbi hibáját?TV + SztárokOrigoDér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Adam Levine egy sellőt varratott a hátára - Elképesztő tetoválás!http://www.life.hu/sztarok/20151116-adam-levine-hatat-mostantol-egy-egesz-alakos-sello-tetovalas-disziti-foto.htmlA Maroon 5 szexi énekesének testén már több helyen is találhatók különböző absztrakt minták, és motívumok, de most egy igazán különleges rajzot varratott magára. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi arca falfehér lett: Vajon mi történhetett? http://www.life.hu/sztarok/20151116-szabo-zsofi-szineszno-falfeher-lett-egy-rosszul-sikerult-fotonak-koszonhetoen.htmlFöldöntúli fotó készült a színésznőről, akinek szelfije egy kissé beégett a nagy fényben. TV + Sztárok--Történelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-igy-reagaltak-sztarjaink-a-magyarok-gyozelmere-a-norvegok-ellen.htmlVálogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.