Liptai Claudiában ma is elevenen élnek a gyermekkor fájó emlékei

támogatás kampány Liptai Claudia gyermekkor trauma segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek, aki soha nem titkolta, milyen mély nyomokat hagytak benne a kiskorában megélt traumák, mindig elszorul a szíve, amikor nehéz sorsú gyermeket lát.

Liptai Claudia szívén viseli a nehéz sorsú gyermekek életét, hiszen ahogy ő fogalmaz: „Én is lehettem volna az a hátrányos helyzetű gyerek, aki rossz sorban élt. Nekem azonban szerencsém volt.”

Forrás: Triumph

A színésznő egy hazai kampányhoz is csatlakozott, hogy segítséget nyújtson ezeknek a gyerekeknek: „A legfontosabb a mentális segítség. Ez életben tud tartani embereket, reményt tud adni arra, hogy lehet másként, mint ahogyan van. De a gyermekeknek élelemre is szükségük van, hiszen attól függ a fizikai kondíciójuk” – magyarázta a hot! magazinnak Claudia, aki annak idején ágybérletbe született, és sokszor saját zsebpénzéből kellett adnia édesanyjának, hogy kenyér kerüljön az asztalra.

Liptai Claudia összeköltözött szerelmével

Már hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.