Élete legnehezebb időszakáról vallott Ungár Anikó

gyász sírás fájdalom Ungár Anikó végső búcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja hunyt el Ungár Anikó édesanyja, a 104 éves Lilike néni. Az művésznőt az bántja legjobban, hogy nem vehetett végső búcsút személyesen.

„A fiam, Gábor mesélte el, mi és hogyan történt, mivel én külföldön voltam. Anyu egyik nap rosszul lett, nem érezte a lábát, így kórházba is vitték. Azonnal megműtötték, de nem segített rajta. Gábor mindvégig vele volt, az ő karjaiban aludt el az édesanyám” – mesélte Anikó elcsukló hangon a hot!-nak.

Forrás: Karizs Tamás

A híres bűvész nem tagadja: volt, amikor azt hitte, nem bírja tovább elviselni a lelki fájdalmat. „Rengeteget sírtam, aztán egy idő után rájöttem: ez nem hozza vissza őt. Legszívesebben egész nap a régi képeinket, emlékeinket nézném, de nem szabad összetörnöm, nekem még feladatom van itt! Ez az élet természetes velejárója” – mondta.

Baronits Gábor kezei között halt meg a nagymamája

Élete nehéz időszakán van túl a színész, ugyanis elvesztette szeretett nagymamáját, aki az ő kezei között halt meg. Mégis, ez az időszak hozta közelebb kedveséhez. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.