VlogOli család gyerekvállalás Voxpop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli kifaggatta az utca népét, vajon mit szólnak a gyerekvállaláshoz? Meglepő és vicces válaszok érkeztek a tizen- és huszonéves fiataloktól.

Ez lehetséges? Baby boomot hozott A szürke ötven árnyalata http://www.life.hu/csalad/20151121-baby-boomot-hozott-a-szurke-otven-arnyalata-film.html170 százalékkal nőtt a kismamaruhák eladása néhány hónappal A szürke ötven árnyalatából készült film premierje után – jelentette be egy szupermarketlánc. CsaládAFPSzörnyű atrocitás érte a buszon a kisfiút vörös haja miatthttp://www.life.hu/csalad/20151120-szornyu-szavakkal-bantjak-a-voros-haju-kisfiut-edesanyja-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlRussell Lauren nagyon felháborodott, amikor kisfiát azért bántották a buszon, mert vörös hajával kitűnt a többiek közül. CsaládThinkstockHavas Henrik édesanyja a fiáról: "Ha jót nem mondhatok róla, márpedig nem mondhatok, akkor meg minek meséljek..."http://www.life.hu/csalad/20151120-havas-henrik-edesanyja-nem-mondhat-jot-a-fiarol.htmlÁllandó megfigyelésre és ápolásra szorul Havas Hernik 91 éves édesanyja, aki ennek ellenére szellemileg teljesen jól van. Fiáról azonban elég meglepően nyilatkozott a Best magazinnak. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huPirner Alma kisfia csudaszép baba - cuki baba-mama szelfi!http://www.life.hu/csalad/20151119-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-kisfia-alen-csudaszep-baba-a-buszke-anyuka-kisfiaval-szelfizett.htmlCsodás fotókat posztolt a rúdtánc világbajnok, aki kisfiával szelfizett. Család--Roberto konyhája: Banános sajttorta chia maggalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-rostas-robert-a-life-hu-sefje-bananos-sajttortat-keszit.htmlRoberto, a Life.hu séfje ezúttal egy különleges finomsággal készült - ha te is igazi ínyenc vagy, akkor ezt a nem mindennapi sajttortát imádni fogod! Család--Hatalmasat nőtt Mel B lánya, Phoenix Chi Gulzar http://www.life.hu/csalad/20151120-hatalmasat-nott-mel-b-lanya-phoenix-chi-gulzar.htmlAz egykori Spice Girls markáns hangú énekesnője kirobbanó formában van. Néhány hete 16 éves lányával pózolt a vörös szőnyegen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.