Nagyapjára ütött a kis György herceg

Forrás: AFP/Ben Stansall -
természet hasonlóság Károly herceg kertészkedés György herceg klímaváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A természetimádó Károly herceggel készült interjúból kiderült: a kis trónörökös legalább annyira szeret a szabad levegőn tevékenykedni, mint nagypapája.

Károly herceg egész Angliában híres arról, mennyire szívén viseli a természet sorsát, és mennyire szeret kertészkedni. Erzsébet királynő fia nemrég a Sky News számára készült interjújában a klímaváltozás veszélyeiről beszélt, és többek között unokájára, György hercegre is kitért.

Forrás: AFP/Ben Stansall
Így találkozott először a Beckham család hercegnője Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-harper-seven-beckham-es-harry-herceg-eloszor-talalkozott-egymassal-egy-focimeccsen.htmlA kis Harper Seven Beckham egy futballmérkőzés előtt rázhatott kezet a sármos trónörökössel. TV + Sztárok--Megható vallomás! Ilyen testvérek György herceg és Sarolta hercegnő http://www.life.hu/csalad/20151123-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-jo-testverek.htmlSarolta hercegnő és György herceg igazi mintatestvérek. Aranyos információk derültek ki a királyi csemetékről. Család--Bevállalja az apasági vizsgálatot Harry herceg, akinek Diana exszeretője lehet az igazi apjahttp://www.life.hu/csalad/20151118-harry-herceg-apasagi-vizsgalatra-keszul-hogy-kideruljon-karoly-herceg-vagy-james-hewitt-az-apja.htmlÉvek óta nem ül a pletyka, miszerint Harry-nek nem Károly herceg a vérszerint apja, hanem Diana egykori szeretője, James Hewitt. Család--23 éves lett a botrányhercegnő - Íme 10 szett, amivel kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20151122-miley-cyrus-23-eves-lett-szettek-amik-nagyon-botranyosra-sikeredtek.htmlSzende tinisztárként indult Miley karrierje. 2 éve, a Wrecking Ball című klipjében meztelenül hintázott egy ágyúgolyón, akkor azt hittük, ennél durvábbra már nem vállalkozik. Tévedtünk. Az utóbbi években rendre sokkolt bennünket a vörös szőnyeges megjelenéseivel és fellépőruháival, ezeket össze is szedtük 23. születésnapja alkalmából. TrendAFPKatalin hercegnő is visel bakancsot és szűk nadrágot - nézd meg, hogyan!http://www.life.hu/trend/20151121-katalin-hercegno-bakancsban-szuk-farmerben-volt-a-het-vegen.htmlHa azt hitted, hogy Katalin hercegnő minden nap, reggeltől estig koktélruhában feszít, akkor nagyon tévedtél! Trend--Ritka alkalmak egyike: beszédet mondott Katalin hercegné - Videó!http://www.life.hu/news/20151119-katalin-hercegne-beszedet-mondott-ritka-alkalom.htmlA hercegné beszéde! A The Telegraph szerint majdnem három és fél percen át beszélt Vilmos herceg hitvese a gyerekek mentális egészségének fontosságáról. Nahát! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.