Sarka Kata sokkal többet követel lányától, mint Dávidkától

Sarka Kata jólét munka nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péternek és Sarka Katának két gyermeke van, a hatéves Noémi és az ötéves Dávid, akiket Kata következetesen nevel.

Nagyon fontosnak tartja például azt, hogy a gyerekek is lássák, mennyit dolgoznak azért a szüleik, hogy jólétben élhessenek. „Azt akarom, hogy a gyerekeim értékeljék a munkát, és tudják, nem természetes dolog a jólét” – mondta a Story magazinnak Kata, aki azt is elárulta, lányától sokkal többet követel.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Lehetetlen egyenlőségjelet tenni a két gyerek közé, Dávid a kisebb, édesebb, óvóm, védem, könnyebben is kezelhető, sokkal többet megengedek neki, mint a lányomnak. Talán mert Noéminak már több az esze. Okos, dörzsölt, igazi apja lánya. Jobban kell fogni, többet is követelek tőle. Azt akarom, hogy a legjobban teljesítsen az iskolában, és ha belekezd valamibe, vigye végig. Ebben rendkívül következetes vagyok.” – mondta Kata.

Kata azt is nagyon fontosnak tartja, hogy a lánya megtanulja, milyen nőnek lenni. „El kell sajátítania, hogyan kell nőnek lenni, mert az magabiztosságot ad. Lehet, emiatt is követelek Noémitől sokat, mert a férjem és a magam példáján látom, a szorgalom, a kitartás meghozza gyümölcsét” – fejtegette Kata.

Hoppá! Fizetést kapott Sarka Kata kislánya

Hajdú Noémi édesanyja nyomdokaiba lépett és egy modellmunkával kereste meg első fizetését. A büszke anyuka azt is elárulta, mire költi Noncsi a megkeresett pénzt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.