Tóth Vera: "Szeretném, ha egy-két éven belül lenne gyerekem"

Forrás: MTVA/Penziás Nikolett -
baba énekesnő Tóth Vera gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas pokoljárás után Tóth Vera megtalálta a belső egyensúlyt: művészként és nőként is a csúcson van. Most úgy érzi, lassan jöhet az anyaság. 

"Szeretném, ha egy-két éven belül lenne gyerekem. Egyelőre egy, aztán lehet, hogy majd kettő. A három kutyánk pedig marad, az alap" – mondta a Bestnek, és hozzátette, számára az esküvő nem annyira fontos, de mivel a párja családjában van több evangelikus lelkész is, akik számára fontos, hogy egy bébi házasságban szülessen, így Vera is hajlik arra, hogy igent mondjon.

Forrás: MTVA/Penziás Nikolett

Tóth Vera: "Ma tehetek azért, hogy milyen legyen a holnap"

Vera Szily Nórának adott interjújában karrierről, hitvallásról és szerelemről is mesélt: "Sokáig az volt a problémám, hogy egyedül vagyok, és egyfolytában azon görcsöltem, hogy szerelemre leljek. Ezért nem volt időm magammal foglalkozni. A párom hagyja, hogy még jobban tudjam ezt a gyémántot csiszolgatni. Vele megtanultam, hogy mit is jelent a feltétel nélküli szeretet. Ahova elértem, az nemcsak a menedzsmentemen és rajtam múlott, hanem neki is köszönhető, mert sok mindenben megnyugtatott, és tudtam a lényeggel foglalkozni. Megtanított kívülről figyelni magamat. Le tudtam vetkőzni a gátlásaimat. Én nagyon sok mindent félreképzeltem a testről, a szépségről, hogy mennyire fontos a külső. Megtapasztaltam a szeretetét, és elgondolkodtam azon, hogy ha képes így érezni irántam, akkor mégis csak lehet bennem valami!".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.