Caramel: "Az öcsém hétéves volt, amikor meghalt au­tó­­bal­esetben"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Caramel tragédia Megasztár autóbaleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve ismertük meg a Megasztárban a nehéz körülmények közül származó Molnár Ferenc Caramelt. Az énekes tehetsége révén ma hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb énekese. 

"A cigánytelepen nőttem fel. Olyan házban laktunk, ahol nem volt bekötve a víz, nem volt fürdőszobánk, műanyag kádban fürödtünk esténként. Négy-öt utcánként volt egy nyomós kút, tudod, az a kék" – mesélte Caramel az Echo Tv Arckép című, vasárnap este adásba kerülő műsorában.

Molnár Ferenc „Caramel” Fonogram-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé. Fotó: Polyak Attila - Origo

A Blikk arról ír, hogy a zenész az adásban részletesen mesélt arról, mennyire igazságtalannak érezte, hogy amíg mások szép házban laknak és megvan mindenük, addig az ő családjukban előfordult, hogy enni sem volt miből. "Sokszor feküdtünk le éhesen este Emlékszem, nagyon szégyelltem az isko­lá­ban, hogy szegények voltunk. Egyszer egy kará­cso­nyi szünetről mentünk vissza, amikor az osztályfőnöki órán a tanár megkérdezte, hogy ki mit kapott karácsonyra. Volt, aki azt mesélte, új cipőt meg walk­mant, volt, aki azt, hogy elutaztak külföldre. Én meg kitaláltam egy hazugságot, mert annyira szégyelltem, hogy én semmit" - idézte fel, és olyan családi tragédiákról is mesélt, amelyek a mai napig meghatározóak számára: édesapja börtönbe került, és öccsét is elveszítette.

"Az öcsém hétéves volt, amikor meghalt au­tó­­bal­esetben. Nagyon nehéz időszak volt, de aztán amikor a 18–19. évemet betöltöttem, nagyon megreccsentem emiatt. Elkezdtek dolgozni bennem az apai érzelmek, és akkor fogtam fel igazán, hogy mi történt. Ezek után volt három olyan évem, amikor dep­ressziószerű tünetektől szenvedtem…" – vallotta.

2015 legemlékezetesebb sztárházasságaihttp://www.life.hu/csalad/20151127-sztarhazassagok-2015-ben.htmlAhogy szépen lassan közeledünk az év vége felé, ideje számot vetni és feleleveníteni a mögöttünk hagyott hónapokat. A következő hetekben visszaemlékezünk majd azokra a nagyobb családi eseményekre, amelyek 2015-ben történtek a hírességek életében. Most következzenek az idei év legemlékezetesebb sztárházasságai! Család--Roberto konyhája: Ricottával és rukkolával töltött csirkemellhttp://www.life.hu/csalad/20151128-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ricottaval-es-rukkolaval-toltott-csirkemellet-keszit.htmlAmikor egy könnyed családi ebédre vagy vacsira vágytok és nem szeretnél sok időt tölteni a konyhában, mert vár a családi program vagy kedvenc magazinod, én ezt a receptet ajánlom! Nem kell pepecselni és bíbelődni a körettel! Ropogós csirke friss salátával! Kell ennél jobb? Én ezt készítem el vasárnapra. Család--Aurelio kibékült édesanyjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151128-aurelio-kibekult-edesanyjaval.htmlMióta Aurelio szeretett édesapja meghalt, édesanyja újra hazatér Svájcból. A teljesen összeomlott valóságshow-hős ismét beszél vele. Család--Babát vár Anne Hathawayhttp://www.life.hu/csalad/20151128-babat-var-anne-hathaway.htmlBár a színésznő még nem erősítette meg a hírt, de ismerőse azt nyilatkozta az E! News riporterének, hogy Anne a második trimeszterben jár. Arról is tőle lehet tudni, hogy Anne és férje, Adam Shulman a szűk családnak már hónapokkal ezelőtt bejelentette a nagy hírt. Család--Tóth Vera: "Szeretném, ha egy-két éven belül lenne gyerekem"http://www.life.hu/csalad/20151128-toth-vera-par-even-belul-gyereket-szeretne.htmlHosszas pokoljárás után Tóth Vera megtalálta a belső egyensúlyt: művészként és nőként is a csúcson van. Most úgy érzi, lassan jöhet az anyaság. CsaládOrigoEgy dzsihádistának is van édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20151126-isis-iszlam-allam-edesanyak-elvesztett-gyermekek-tortenetei.htmlÉdesanyák, akiknek fiai rossz útra tértek. Édesanyák, akiknek fiai a világ egyik legkegyetlenebb terrorszervezetéhez csatlakoztak. Édesanyák, akik most csak egymásra számíthatnak, és akik azért küzdenek, hogy más családokkal ne történhessen meg az a felfoghatatlan tragédia, amit nekik át kellett élni. Megrázó sorok következnek. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.