Ennél meghatóbb videót még nem láttál - Szeresd a szüleidet, ameddig lehet!

karácsony szülő videó család megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy német cég igazán különleges karácsonyi reklámot készített az ünnepek alkalmából. A videó úgy kezdődik, hogy egy idős bácsi szomorú üzenetet kap. 

Az özvegy nyugdíjas minden évben úgy készül az ünnepekre, mint régen, amikor még a családja összes tagja vele volt. A jelek szerint azonban hiába a fa és az ajándékok, a lánya lemondja a közös ünneplést, és magára hagyja az édesapját. Nézd meg az év egyik legmeghatóbb videóját!

Roberto konyhája: Áfonyás-málnás túrótortahttp://www.life.hu/csalad/20151127-rostas-robert-a-life-hu-sefje-afonyas-malnas-turotortat-keszit.htmlEgyszerű, látványos és ínycsiklandozó - Rostás Róbert legújabb finomsága még a nem túl gyakorlott konyhatündéreknek is garantált sikerélmény lehet. Család--Berki Krisztián az édesanyja miatt fakadt sírva Friderikusználhttp://www.life.hu/csalad/20151130-berki-krisztian-edesanyja-miatt-fakadt-sirva-friderikusznal.htmlBerki Krisztiánt és édesanyját Hódi Pamelának sikerült kibékítenie egymással néhány éve. A macsó sírva fakadt, amikor anyjáról mesélt Friderikusz Sándornak. CsaládOrigoCaramel: "Az öcsém hétéves volt, amikor meghalt au­tó­­bal­esetben"http://www.life.hu/csalad/20151129-caramel-occse-meghalt-autobalesetben.html10 éve ismertük meg a Megasztárban a nehéz körülmények közül származó Molnár Ferenc Caramelt. Az énekes tehetsége révén ma hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb énekese. Család--Apa lesz Damu Roland - Babát vár a feleségehttp://www.life.hu/csalad/20151128-damu-roland-apa-lesz.htmlEdina már az ötödik hónapban jár, így hamarosan teljesül a pár vágya, ugyanis régóta vágytak közös gyermekre. Család--A 11 éves kislány segített édesanyjának szülnihttp://www.life.hu/csalad/20151127-a-11-eves-kislany-segitett-edesanyjanak-szulni.html Igazi hősként tekintenek Caitlin Burke-re, a kislányra, aki a mentősök telefonos utasításai alapján segített megszülni édesanyjának a kistestvérét. Család--A szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151127-kim-kardashian-a-szules-utan-plasztikaztatni-fog.htmlA celebnő karácsonyra várja második babáját, de leginkább már csak azon jár az esze, hogyan adja majd le pluszkilóit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.