Íme, a legcukibb mikulásos fotó a világon!

Forrás: Facebook/Donnie's Daddy Daycare -
karácsony fotó kisfiú mikulás alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donnie Walters a szokásos, minden évben kötelező családi programra vitte a fiát: meglátogatták a közeli plázában lévő Télapót. 

Zeke az egész sorban állást átaludta, sőt, még a puttonyos öreg előtt is beszundikált. A jelek szerint ez nem jelentett problémát, hiszen egy szintén várakozó hölgy elmondta neki, hogy az Evansville-i pláza Mikulása az alvó gyerekekkel is megoldja a fotózkodást. Igaza lett, és ennél bűbájosabb képet rég láthattunk!

Forrás: Facebook/Donnie's Daddy Daycare
Napi cuki! Így szopja a lábujját a kis majomhttp://www.life.hu/news/20151201-igy-szopja-a-labujjat-a-kis-majom.htmlEgy japán makákó szórakoztatta a turistákat a Yean-Koen Nemzeti Parkban. News--Állati örökösök - Kóbor macskából luxuskandúrhttp://www.life.hu/csalad/20151130-milliomos-haziallatok-a-vilag-legbizarrabb-orokosei.htmlVan az úgy, hogy az ember legjobb barátja, vagy akár legközelibb hozzátartozója egy hűséges házi kedvenc. Aki osztotta meg már életét egy édes négy-, vagy akár kétlábúval, az tudja jól, hogy egy állat mennyire nagyon tud szeretni - néha bizony jobban, mint egy ember. Éppen ezért nem egy gazdi döntött már úgy végrendeletében, hogy egyetlen örökösének imádott kedvencét teszi meg. CsaládThinkstockDe édesek! Ilyen Berkiéknél egy igazi családi délutánhttp://www.life.hu/csalad/20151201-berki-krisztian-elmenyfurdoben-volt-csaladjaval.htmlÖröm és boldogság süt mindenkiről Hódi Pamela legújabb Facebook-fotóján. Család--Kate Winslet nem engedi telefonozni a lányát http://www.life.hu/csalad/20151130-kate-winslet-kikapcsoltatja-lanyaval-a-telefont-nem-hasznal-szamitogepet-a-sztar.htmlA színésznő nem rajong túlzottan a technikai kütyükért, ezért maga sem használ semmilyen számítógépes eszközt. A családjában is erre törekszik, főleg a gyermekeinél. Család--Karácsonyi fotózáson járt Sarolta hercegnő, aki tiszta anyukája - Csodaszép fotók!http://www.life.hu/csalad/20151129-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kislanya-sarolta-hercegno-hatalmasat-nott.htmlA kis Saroltát legutóbb a keresztelőjekor láthattuk hivatalosan, novemberben azonban ismét fotózáson vett részt. A brit királyi család ugyanis csodálatos karácsonyi fényképeket készíttetett a kis hercegnőről. Család--"Nem csak a pofon, a kiabálás sem elfogadható"http://www.life.hu/csalad/20151129-az-utca-embere-a-csaladon-beluli-eroszakrol-a-nane2015-akcionap-alkalmaval.htmlA Life.hu csatlakozott a NANE2015 elnevezésű akciónaphoz, amely a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet és olyan embereknek próbál segíteni, akik átéltek már efféle attrocitást. Kollégánk az utca emberét kérdezte a témával kapcsolatosan.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.