Damu Roland: "Edinám mámoros állapotában tört-zúzott maga körül"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland alkoholelvonó várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már tegnap írtunk róla, lapinformációk szerint Danu Roland várandós felesége komoly alkoholproblémákkal küzd. A színész elköltözött otthonról, aztán azt nyilatkozta, szereti Edinát és esze ágában sincs elhagyni 

"Az Az alkoholizmus betegség, és Edinám súlyos beteg. Ilyenkor nekimegy bármelyik családtagjának. Sajnos előfordult, hogy mámoros állapotában tört-zúzott maga körül" - nyilatkozta a Blikknek Damu. "Eszemben sincs elhagyni várandós feleségemet, hiszen nagyon szeretem, és aggódom a kislányunkért, akit a szíve alatt hord" - tette hozzá.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Azért döntöttem úgy, hogy egy időre elköltözöm, hogy végre meghozza azt a döntést, amely megmentheti. Nekem is megígérte, hogy befekszik egy zárt intézetbe, ahol nem juthat alkoholhoz és cigarettához. Már csak ez a drasztikus megoldás segíthet rajta" – mondta a színész, akinek pénteki könyvbemutatóján nem is lesz jelen Edina. A napilap úgy tudja, a nő már elkezdte az alkoholelvonó kezelést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.