"A mellek azért vannak a nőkön, hogy táplálják, életben tartsák a babákat"

Forrás: Facebook/Ashley Kaidel -
mell vita édesanya szoptatás kisbaba internet táplálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütős választ adott a gyermekét nyilvánosan szoptató Ashley Kaidel azoknak, akik azért támadták, mert egy étteremben etette meg kisfiát.

A nyilvános szoptatás témája nem csak itthon osztja meg a közvéleményt, hanem a tengerentúlon is. A Floridában élő Ashley Kaidel Facebook oldalán tette közzé azt a képet, amelyen egy étteremben etette meg kisfiát kendő, és mindenféle takargatás nélkül.

Forrás: Facebook/Ashley Kaidel

Az anyukát, aki már régóta harcol azért, hogy végre elfogadják az emberek a világ legtermészetesebb módját a kisbabák táplálásának, ütős választ adott azoknak, akik elítélték tettéért. Íme:

"Mindenek előtt: a szoptatós anyákat törvény védi, hogy bárhol, bárhogyan és bármikor szoptathatnak. Másrészt hogyan fordulhat elő, hogy egy anya megszégyenítve, zavarban, megalázva érezze magát, mintha valami rossz dolgot művelne azzal, hogy úgy eteti meg a babáját, ahogy a természet diktálja. »A melleket el kell takarni. Csak a férjednek mutogasd magad. A mellek intim testrészek. Túl személyes, privát így etetni a babát. Takard le tisztességből. Nem akarom, hogy más nők melleit bámulják a gyerekeim. Menj ki innen!« és a többi degradáló, szűk látókörű megjegyzést kapjuk folyton.

Még egyszer mondom: a mellek azért vannak a nőkön, hogy táplálják, életben tartsák a babákat, nem pedig azért, hogy örömet szerezzenek a férfiaknak, nőknek, szexpartnernek vagy bárki másnak. A rendeltetési céljuk az, hogy ételt adjanak a babáinknak. Nincs ebben semmi furcsa, visszataszító vagy gusztustalan. Ezért nőttek ránk. Nincs különbség aközött, ahogy én etetem a babámat a mellemmel és ahogy te eteted saját magadat a kanállal."

Ashley egyébként a hozzá posztolt képen is éppen egy nőre nézett vissza, aki állítólag szúrós szemmel figyelte, mit csinál az étteremben.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu itt kereste a válaszokat ezekre a kérdésekre.
Borzalmas! Édesanyja karjában ölték meg az ikrekethttp://www.life.hu/news/20151119-edesanyja-karjaban-oltek-meg-az-ikreket-a-kegyetlen-gyilkos-a-no-parja-volt.htmlA kegyetlen gyilkos - aki egyébként az anya párja volt - arra kényszerítette a nőt, hogy nézze végig gyermekei halálát. News--Csodanőként szoptat Alyssa Milano - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-alyssa-milano-csodano-jelmezben-szoptat.htmlHalloween ünnepén egy régi képpel nosztalgiázott a színésznő: tavaly ilyenkor ugyanis Wonder Woman jelmezben szoptatta kisbabáját. Család--Berki Krisztián az édesanyja miatt fakadt sírva Friderikusználhttp://www.life.hu/csalad/20151130-berki-krisztian-edesanyja-miatt-fakadt-sirva-friderikusznal.htmlBerki Krisztiánt és édesanyját Hódi Pamelának sikerült kibékítenie egymással néhány éve. A macsó sírva fakadt, amikor anyjáról mesélt Friderikusz Sándornak. CsaládOrigoMiért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20151006-szoptatas-szepseget-bemutato-fotosorozat.htmlA mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében. CsaládOrigoHazudott az orvosoknak, ezzel mentette meg lánya életét az édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20151201-hazudott-az-orvosoknak-egy-edesanya-igy-mentette-meg-kislanya-eletet.htmlAmanda Davis azt állította, lánya leesett, beverte a fejét, majd hányt – mindezt azért, hogy egy így kikönyörgött agyi vizsgálattal fény derüljön gyermeke súlyos betegségére. Dr. Life--Szoptató katonanők fotója robbantotta fel a Facebookot http://www.life.hu/csalad/20150916-szoptato-katonanok-fotojatol-valtozott-meg-a-texasi-tamaszpont-elete.htmlTara Ruby fotográfus egy egészen különleges felvételt készített olyan amerikai hadseregben szolgáló anyukákról, akik éppen csecsemőiket szoptatják. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.