Hoppá! Kiderült, miért van kiakadva Katalin hercegnére Harry herceg

sógornő Katalin hercegné kiakadás viszony Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a királyi család hivatalos megjelenéseit fotózza a sajtó, Herry herceg nem nagyon látható Katalinnal karöltve. Most kiderült, mivel megy a fiatal herceg idegeire sógornője.

Többször felröppentek már olyan híresztelések, hogy Katalin hercegné nem ápol éppen jó viszonyt sógorával, Harry herceggel, akinek még a szerelmi életébe is bele szokott szólni. A botrányhős herceg most lerántotta a leplet a híresztelésekről, és kettejük viszonyáról mesélt - bár önmagához híven elég viccesre vette a figurát a Hello magazinban.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

"Katalin sajnos mindig megvert a Pantomim-játékban, ez pedig nagyon idegesít"- mondta Harry.

Meditálás házimunka közben? Sima ügy!http://www.life.hu/csalad/20151127-meditalas-hazimunka-kozben-most-megtudhatod-hogyan-lehetsz-jogi-mosogatas-es-porszivozas-kozben.htmlHa már úgyis mosogatsz, miért ne meditálnál közben, és lennél tudatos abban, amit éppen végzel. Nem mindig lótuszülésben jön el a végső nyugalom, aktívan is lehetsz jógi! CsaládThinkstockSzépen kerekedik Anne Hathaway pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20151203-anne-hathaway-terhes-szineszno-pocakja-szepen-kerekedik.htmlHiába próbálja leplezni, nem tudja: nézd meg a várandós színésznőről készült legfrissebb fotót! Család--Ezért fél a szüléstől Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151203-kim-kardashiannal-barmelyik-nap-megindulhat-a-szules.htmlMíg Kanye West a legnagyobb izgalommal várja második gyermeke érkezését, addig Kim Kardashian nagyon aggódik a szülés miatt. Család--Kiderült D. Tóth András kisbabájának a nemehttp://www.life.hu/csalad/20151203-d-toth-andras-musorvezetonek-kislanya-fog-szuletni.htmlAz RTL Klub híradósa testvére, D. Tóth Kriszta rendhagyó beszélgetős műsorában árulta el a várva várt hírt, miszerint kislánya fog születni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSandra Bullock intim titkokat árult el gyermeke érkezésérőlhttp://www.life.hu/csalad/20151203-sandra-bullock-szineszno-intim-titkokat-arult-el-kislanya-orokbefogadasarol.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt, Sandra Bullovk öt évvel kisfia, Louis örökbefogadása után egy újabb gyerek adoptálása mellett döntött. Család--Növényi Norbert kisfia: „Apa fojtogatta anyát”http://www.life.hu/csalad/20151202-novenyi-norbert-kisfia-szerint-apja-fojtogatta-az-anyukajat.htmlA hatéves Növényi Nándika a Frizbi legújabb adásában meglepő kijelentést tett a kamerák előtt.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.