Szerelmes az apjába és gyermeket is szült neki a 18 éves lány

vérfertőzés szülő szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol apa és lánya a gyermekükért vívott jogi harc hevében döntötttek úgy, hogy nyilvánosságra hozzák kapcsolatukat.

Szerették volna a hatóságokkal is tudatni, hogy ők bizony szeretik egymást. A 18 éves Sara és 36 éves apja, Cris elmondása szerint úgy kezdődött, mint minden szerelmi kapcsolat. „Először csak flörtöltünk, aztán egyre több időt töltöttünk együtt, míg rájöttünk, hogy amit egymás iránt érzünk az sokkal több mint egyszer apa-lánya viszony” – mondta az apa, aki szerint lánya soha nem tekintett rá szülőjeként, inkább barátkoztak.

Amikor megfogant közös gyermekük, Cris először arra kérte a lányt, hogy vetesse el a gyereket, majd arra, hogy adja örökbe. Később azonban meggondolta magát: most már teljes vállszélességgel kiáll a szerelmük mellett. A babát egyébként azért vették el tőlük, mert a férfi ellen felesége többször is panaszt tett erőszakos viselkedése miatt.

A spanyol törvények nem tiltják a vérfertőzést abban az esetben, ha nagykorúak között történik és a kapcsolat mindkettejük beleegyezésével jön létre.
Hoppá! Kiderült, miért van kiakadva Katalin hercegnére Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151203-harry-herceg-elarulta-miert-van-kiakadva-katalin-hercegnere.htmlAmikor a királyi család hivatalos megjelenéseit fotózza a sajtó, Herry herceg nem nagyon látható Katalinnal karöltve. Most kiderült, mivel megy a fiatal herceg idegeire sógornője. Család--Meditálás házimunka közben? Sima ügy!http://www.life.hu/csalad/20151127-meditalas-hazimunka-kozben-most-megtudhatod-hogyan-lehetsz-jogi-mosogatas-es-porszivozas-kozben.htmlHa már úgyis mosogatsz, miért ne meditálnál közben, és lennél tudatos abban, amit éppen végzel. Nem mindig lótuszülésben jön el a végső nyugalom, aktívan is lehetsz jógi! CsaládThinkstockSzépen kerekedik Anne Hathaway pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20151203-anne-hathaway-terhes-szineszno-pocakja-szepen-kerekedik.htmlHiába próbálja leplezni, nem tudja: nézd meg a várandós színésznőről készült legfrissebb fotót! Család--Ilyet még nem láttál! Az esküvő után hokimeccsen mulatott a párhttp://www.life.hu/csalad/20151202-hokimeccsre-vitte-a-nasznepet-egy-ifju-par-a-menyasszony-hamburgert-evett-a-lelaton.htmlAz ifjú pár mindkét tagja hatalmas Minnesota-drukker, így nem volt kérdés, hogy az oltártól egyenesen egy meccsre mennek. Család--Csak Adele dala nyugtatja meg a síró kisfiút! Tündéri videó!http://www.life.hu/csalad/20151202-adele-dala-nyugtatja-meg-a-siro-kisfiut-video.htmlEgy anyuka töltötte fel a videót, amin megállás nélkül síró gyermeke arcára Adele Hello című száma csal mosolyt. Család--Növényi Norbert kisfia: „Apa fojtogatta anyát”http://www.life.hu/csalad/20151202-novenyi-norbert-kisfia-szerint-apja-fojtogatta-az-anyukajat.htmlA hatéves Növényi Nándika a Frizbi legújabb adásában meglepő kijelentést tett a kamerák előtt.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.