Ikreket szült egy iker - Orvosi csoda!

Forrás: Northfoto -
terhesség ikertestvér ikerszülés ultrahang iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértők szerint rendkívül ritka orvosi eset, hogy egy ikerpár egyik tagjának természetes úton ikrei lesznek. Michelle Cooke-kal pontosan ez történt.

Amikor Michelle Cooke megtudta, hogy teherbe esett, elmondása szerint még viccelődött is ikertestvérével, Sarah-val, hogy ikrei lesznek. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy mindez valósággá válik. Az asszony egyik ultrahangvizsgálata során ugyanis fény derült arra, hogy egypetéjű ikreket vár.

Forrás: Northfoto

Drágám, nem egy, hanem két kisbabánk lesz...

Legutóbbi cikkünkben összegyűjtöttük pár vicces, kedves és kíméletes módot, ahogy az ember lánya közölheti a párjával, hogy nemsokára hárman lesznek. Azt azonban, hogy hamarosan négyen (vagy többen), már nem olyan könnyű beadagolni. És persze megemészteni sem. Cikkünkért kattints ide!
Csak Adele dala nyugtatja meg a síró kisfiút! Tündéri videó!http://www.life.hu/csalad/20151202-adele-dala-nyugtatja-meg-a-siro-kisfiut-video.htmlEgy anyuka töltötte fel a videót, amin megállás nélkül síró gyermeke arcára Adele Hello című száma csal mosolyt. Család--Szépen kerekedik Anne Hathaway pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20151203-anne-hathaway-terhes-szineszno-pocakja-szepen-kerekedik.htmlHiába próbálja leplezni, nem tudja: nézd meg a várandós színésznőről készült legfrissebb fotót! Család--Volt, nincs - Felelőtlen lottónyertesek történeteihttp://www.life.hu/csalad/20151202-lottonyeremenyek-melyeket-nehany-even-belul-elherdaltak.htmlA könnyen jött pénz könnyen is megy - tudják ezt jól azok az egykori lottómilliomosok, akiknek nyereményük átvétele után nemcsak a költekezési vággyal, hanem a kapzsi rokonok hadával is fel kellett venniük a harcot. Természetesen vannak olyanok, akik az ölükbe hullott vagyonból meg tudták valósítani álmaikat, de bőven akadnak olyanok is, akik bizony nem tudtak bánni a milliókkal. Család--Így ragyog a várandós Csobot Adél: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20151204-csobot-adel-enekesno-elso-gyermeket-varja-istenes-bencetol-es-ragyog.htmlA Life.hu sztárszezője, Csobot Adél szebb, mint valaha. Család--Sandra Bullock megmutatta örökbefogadott kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151202-sandra-bullock.htmlOktóber elején terjedt el a hír, hogy a hollywoodi színésznő magához vett egy 3 éves gyermeket. Bár akkor cáfolta ezt, most mégis címlapon szerepel vele. Család--Ilyet még nem láttál! Az esküvő után hokimeccsen mulatott a párhttp://www.life.hu/csalad/20151202-hokimeccsre-vitte-a-nasznepet-egy-ifju-par-a-menyasszony-hamburgert-evett-a-lelaton.htmlAz ifjú pár mindkét tagja hatalmas Minnesota-drukker, így nem volt kérdés, hogy az oltártól egyenesen egy meccsre mennek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.