Családi fényképezésen járt Sarka Kata és Hajdú Péter: Szerelmes fotó!

Sarka Kata fotózás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata, aki nem is olyan régen platinaszőke hajra váltott, csodás képett tett közzé nyilvános Instagram oldalán.

"Családi fotózás" a címe annak a szelfinek, amit Hajdú Péter és Sarka Kata készítettek. Igazán csodásan festenek:

Forrás: Instagram/katasarka
Bugyi nélkül bújt miniruhába Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151202-sarka-kata-szexi-menyasszonyi-ruhakban-pozolt.htmlSarka Kata, aki bizony csodás alakkal büszkélkedhet, elképesztően szexi ruhákban pózolt, amiket természetesen a rajongóinak is megmutatott.Trend--Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoSarka Kata sokkal többet követel lányától, mint Dávidkátólhttp://www.life.hu/csalad/20151126-sarka-kata-sokkal-tobbet-kovetel-lanyatol-mint-fiatol.htmlHajdú Péternek és Sarka Katának két gyermeke van, a hatéves Noémi és az ötéves Dávid, akiket Kata következetesen nevel.CsaládOrigoDögös dekoltázsfotót dobott Sarka Kata - Szexi szelfi!http://www.life.hu/trend/20151124-sarka-kata-dekoltazsa-szelfi.htmlEnnél jobban nem is indíthatta volna a reggelt Sarka Kata. Lelkes férfirajongóinak biztosan kocsányon lógnak most a szemei. TrendOrigoÉbredés után, smink nélkül mutatta meg magát Sarka Kata - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151124-sarka-kata-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlSemmi kétség: Hajdú Péter felesége még ébredés után, smink nálkül is gyönyörű.TrendOrigoSarka Kata melleiről alig tudjuk levenni a szemünket: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151123-sarka-kata-dekoltazsatol-leesett-az-allunk-micsoda-foto-a-kommentelok-imadjak.htmlA csodaszép műsorvezető egy több színben pompázó bikinit választott a mai forgatáshoz. Kata követői oda-vissza voltak a kép láttán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.