Sean Penn lánya irtó dögös: Íme a 24 éves Dylan!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
Robin Wright Penn Sean Penn Dylan Penn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maxim magazin tavaly már a világ 68. legjobb nőjévé választotta Sean Penn és Robin Wright lányát. A 24 esztendős Dylan Penn azóta leforgatta élete első filmjeit, és a vörös szőnyegen is tündököl. Íme ő!

A modellalkatú bombázó magassarkú cipőben a 180 centit súrolja:

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

És a dekoltázsa se semmi:

Forrás: AFP/Jason Kempin

Újra együtt Madonna és Sean Penn?

Az egykori házaspárt egy tengerparti szállodában látták együtt, ahol nem igazán bujkáltak a kamerák elől. Vajon újra felmelegítik a kapcsolatukat? A popkirálynő és a színész Santa Monica egyik patinás pihenőhelyén iszogattak és nevetgéltek a bárban, ahonnan pár óra italozás után együtt távoztak. A hírek szerint egy szobába mentek be mindketten. Mi lehet köztük?
Megmutatta kisfiát Sebestyén Balázs: Íme a kis Noel!http://www.life.hu/csalad/20151205-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-musorvezetoje-megmutatta-kisfiat-noelt.htmlLassan egy éve, hogy az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs kétgyermekes apuka. Azt hitték, nem lesz több gyermekük, de Beni szeretett volna kistesót, így szülei belementek. Azonnal összejött a baba, Balázs szerint azonban a két gyerek az nem kétszer egy, hanem négyszer annyi... CsaládOrigoDurva! Ez a világ legcsillogóbb karácsonyfájahttp://www.life.hu/csalad/20151204-david-richards-guinness-rekordot-allitott-fel-a-legcsillogobb-karacsonyfaval.htmlRekordszámú, több mint félmillió karácsonyi LED-égővel díszített fel egy 21 méteres fenyőfát egy ausztrál jogász, és ezzel már harmadszor kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe. CsaládThinkstockPink is követi Angelina Jolie példájáthttp://www.life.hu/csalad/20151204-pink-az-unicef-nagykovetekent-segit-az-ehezo-gyerekeken.htmlEgyre több világsztár áll be a jótékonykodók táborába, akik között talán Angelia Jolie a legismertebb. Ezentúl Pink is hivatalos UNICEF nagykövetként küzd a gyermekéhezés felszámolásáért. Család--A dadusgate: Férj a dadával, a család romokbanhttp://www.life.hu/csalad/20151203-sztarok-akik-elhagytak-feleseguket-2015-ben-a-dadusert.htmlHiába gyönyörűek, sikeresek és gazdagok, hiába irigykedik rájuk több millió nő a világon, valaki őket is unja. Hogy kik ők? Olyan befutott hollywoodi sztárok – és emellett gondoskodó családanyák –, akiknek az élete egy ponton összekapcsolódott: párjuk mindegyikőjüket megcsalta a gyerekek dadájával. Család--Durva! Ez a világ legcsillogóbb karácsonyfájahttp://www.life.hu/csalad/20151204-david-richards-guinness-rekordot-allitott-fel-a-legcsillogobb-karacsonyfaval.htmlRekordszámú, több mint félmillió karácsonyi LED-égővel díszített fel egy 21 méteres fenyőfát egy ausztrál jogász, és ezzel már harmadszor kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe. CsaládThinkstockIkreket szült egy iker - Orvosi csoda!http://www.life.hu/csalad/20151204-ikreket-szult-a-no-akinek-maganak-is-van-egy-ikertestvere.htmlSzakértők szerint rendkívül ritka orvosi eset, hogy egy ikerpár egyik tagjának természetes úton ikrei lesznek. Michelle Cooke-kal pontosan ez történt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.