Meglepő döntésével sokkolta David Beckhamet fia, Romeo

Forrás: NORTHFOTO/matrixpictures.co.uk/Paul Treadway / Matrixpictures.Co.Uk -
modell David Beckham Romeo Beckham foci döntés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szülei sem számítottak arra a lépésre, melyre Romeo Beckham szánta el magát a napokban. 

Romeoról, aki eddig lelkesen rúgta a bőrt, mindenki azt hitte, hogy édesapja nyomdokaiba lép majd. Most azonban egy egészen elképesztő döntést hozott, amivel kissé elkeserítette híres focista apukáját, David Beckhamet. A 13 éves Romeo ugyanis bejelentette, hogy inkább modellkedni szeretne, mint focizni. Erről édesapja vallott a Radio Times karácsonyi kiadásában. "Romeo valamelyik nap bevallotta, hogy többé már nem szeretne focizni. Félig szomorúságot, félig pedig megkönnyebbülést éreztem" - mondta az egykori sztárfocista.

Forrás: NORTHFOTO/matrixpictures.co.uk/Paul Treadway / Matrixpictures.Co.Uk

Ha édesapja nem is fogadta kitörő örömmel Romeo döntését, a divattervezőként dolgozó édesanyja, Victoria Beckham biztosan repesett az örömtől.

Szerencsétlen szerencsések - A kidobott szelvényhttp://www.life.hu/csalad/20151205-szerencsetlen-szerencsesek-a-majdnem-nyertesek.htmlNem elég jól tippelni, meg is kell tudni tartani a szerencsét! Az alábbi majdnem szerencsésekkel jól kitolt a sors: a milliók helyett csak kétségbeesés és bizonytalanság lett a jutalmuk. CsaládThinkstockTündéri! Ilyen, amikor Berki Natasa Zselyke kutyusával alszikhttp://www.life.hu/csalad/20151208-berki-kirsztian-kislanyanak-natasa-zselkyenek-nem-mindennapi-alvotarsa-akadt.htmlBerki Krisztián kislányára egy igazi véreb vigyáz alvás közben - a család kutyusa ugyanis már a paplan alá is bemerészkedett. Tündériek együtt! Család--Apja hamvaiból csináltatna tetoválást Aureliohttp://www.life.hu/csalad/20151208-aurelio-apja-hamvaibol-csinaltatna-tetovalast.htmlA Való Világ hatodik szériájának győztese november végén vesztette el édesapját. A búcsúztató már megvolt, Aurelio pedig teljesítette apja utolsó kívánságát. Család--A nap videója: Így hógolyózik fiával a 101 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20151207-cuki-video-hogolyozik-a-szaz-eves-nagymama-a-fiaval-igy-kell-orokke-elni.htmlA kanadai Albina Foisy bebizonyította, ha szórakozásról van szó, nem számít a kor. CsaládOrigoMegijedt a Mikulástól Ördög Nóra kislányahttp://www.life.hu/csalad/20151208-ordog-nora-kislanya-mici-megijedt-a-mikulastol.htmlHiába készült a nagy találkozásra, bizony meglepte a nagyszakállú Mikulás Nánási Micit, aki inkább anyukája biztonságos közelségét kereste. CsaládMegszületett Az éhezők viadala sztárja, Alan Ritchson gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151207-alan-ritchson-az-ehezok-viadala-sztarjanak-megszuletett-harmadik-gyermeke.htmlHáromszoros apuka lett a népszerű mozifilm színésze, aki különleges nevet választott gyermekének. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.