Rossz volt, ezért megkötözte az óvónő a 3 éves kisfiút

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Tatyana Tomsickova/Tatyana Tomsickova -
óvoda kisfiú óvónő kötözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfiú családja feljelentést tett a kaskantyúi óvoda ellen, miután maga az óvónő is beismerte: összekötözte a gyerek kezét.

A 3 éves Mezei Józsika egyik nap azzal jött haza az iskolából, hogy az óvónénije megkötözte, és hogy soha többé nem akar visszamenni a kaskantyúi óvodába.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Tatyana Tomsickova/Tatyana Tomsickova
Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--Óvoda-összevonás mindenáron? - egy elszánt anyuka levele a Life.hu szerkesztőségénekhttp://www.life.hu/csalad/20150505-a-fovarosi-ovoda-osszevonasok-ellen-tiltakoznak-az-aggodo-szulok.html"Nem a változtatás ellen vagyunk, hanem az ellen, amit a mostani javaslat tartalmaz. Nem látjuk a hasznát, annál inkább a kockázatait" - Nóra, az eltökélt édesanya szerkesztőségünknek írt levelében több száz kétségbeesett szülő véleményét képviselte. A fővárosi óvoda-összevonások ellen tiltakozó anyukák és apukák minden eszközt megragadnak, hogy eltántorítsák az önkormányzatokat tervüktől. Egyelőre azonban nem sok sikerrel. Család--Sírva fakadtak az ajándékuk láttán a gyerekek - Cuki videó! http://www.life.hu/csalad/20151208-meghato-video-igy-orulnek-orokbefogadott-testveruknek-a-gyerekek.htmlAz anyuka és az apuka úgy döntöttek, különleges módon adják át az idei meglepetésüket a lányaiknak. A fa alatt azonban nem várt dolog várta őket. CsaládThinkstockRomlott húst akartak ovisoknak adni Ceglédenhttp://www.life.hu/news/20151002-ismeretlen-eredetu-hust-szolgalta-volna-fel-cegleden-tobb-ezer-gyereknek.htmlElképesztő állapotokra bukkantak egy Pest megyei vágóhídon a Nébih munkatársai, ahonnan a kijött húsárutól több ezer gyermek betegedhetett volna meg. News--Nem akar diétázni a 107 kilós tinédzser, mert nem akarja elrontani a gyerekkoráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-harry-palmer-14-eves-fiu-nem-akar-dietazni-mert-nem-akarja-elrontani-a-gyerekkorat.htmlHarry Palmer még csak 14 éves, de a súlya dupla akkora, mint más hasonló korú gyereké. Hiába aggódják betegre magukat a szülei, a fiúnak esze ágában sincs fogyni. Ez Zsír!--Jobb, mint a Szökés című sorozat: Ovisok ásták ki magukat az óvodábólhttp://www.life.hu/news/20150909-ovisok-astak-ki-magukat-az-ovodabol.htmlKét orosz óvodás összehozta a nap sztoriját. Kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, nem akármilyen indíttatással.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.