Így ünnepelte születésnapját a 99 éves Kirk Douglas - Fotó!

Forrás: Facebook/Michael Douglas -
Catherine Zeta-Jones fotó Michael Douglas Kirk Douglas születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas családi partival lepték meg szerettei a világhírű színészt. Volt itt ajándék, különleges díszek, és egy közös tortafújás is. 

Michael Douglas egy közös képet is feltöltött az édesapjával és gyönyörű feleségével, Catherine Zeta-Jonessal közösségi oldalára. A fotó nagyon bajosra sikeredett, mellé a színész ezt írta: "Catherine és én egy csodás szülinapot hoztuk össze édesapámnak tegnap este a mostohaanyámmal együtt. Kívánunk neki egy boldog 99. szülinapot a 100. év előtt!"

Forrás: Facebook/Michael Douglas

Szinte elvesztünk Zimány Linda dekoltázsában - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151212-zimany-linda-modell-szexi-dekoltazst-villantott-egy-szelfinek-koszonhetoen.htmlA modell egy falatnyi topban dobta magát hátra, mi pedig megcsodálhattuk tökéletes dekoltázsát, mely nagyobb, mint valaha. TV + Sztárok--Így flancol Berki Krisztián: Bécsben eszik rántott húst, Brüsszelben csokithttp://www.life.hu/sztarok/20151212-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-becsben-eszik-rantott-hust-brusszelben-csokit.htmlKrisztián kifejtette, mit jelent számára a luxus, miközben egy sportautóban száguldott egy magánreptérre, hogy onnan egyenesen Londonba repüljön fodrászhoz. TV + Sztárok--Geszti Péter visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20151211-geszti-peter-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-a-hungarys-got-talentben.htmlGeszti Péter új dala a Hungary's Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzexi pózban villantott Baukó Éva – Kifigyelt a bugyihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-szexi-pozban-villantotta-meg-a-bugyijat.htmlAddig pózolt a fotósként debütáló Alekosznak Baukó Éva, míg a miniszoknyája kicsit jobban felcsúszott a kelleténél. TV + Sztárok--Stohl András vallomása a pornójelenet után: "Én már szétromboltam egy családot"http://www.life.hu/sztarok/20151211-stohl-andras-szexjelenete-utan-nyilatkozott.htmlA színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben ne lenne legalább egy szexjelenete. TV + Sztárok--Dögös tanárnő lett Szandiból - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151210-szandi-horvath-alexandra-klipjeben-egy-miniruhaban-ugral-az-iskolaban-video.htmlAz énekesnő az Ének iskolájából megismert Horváth Alexandra klipjében látható, ahol duettet énekelnek. A videóban az anyukát, és a tanárnőt is ő játssza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.