Kecskés Karinának megszületett harmadik gyermeke

Forrás: Facebook/Kecskés Karina -
színésznő terhesség császármetszés szülés Kecskés Karina kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő császármetszéssel hozta a világra kisfiát a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kecskés Karina orvos férjével régóta szerette volna, ha bővül a család, és az álmuk most valóra is vált. A kis Levente 3860 grammos, 56 cm-el látta meg a napvilágot, a baba és a mama is jól van.

Forrás: Facebook/Kecskés Karina
Tápláld kedvencedet kényelmesen, prémium tápokkal, szakértő segítségével!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20151214-taplald-kedvencedet-kenyelmesen-premium-tapokkal-szakerto-segitsegevel.htmlMinden állat más személyiség, s még a többéves állattartó tapasztalattal rendelkező gazdiknak is okozhatnak meglepetéseket. A Royal Pet webshopnál azonban mindenki személyre szabott tanácsadást, és hasznos információkat talál a termékek széles skálája mellett. Legyen szó kutyáról, vagy macskáról, a Royal Pet oldalán mindent - versenyképes áron! - beszerezhetsz, cipekedés nélkül. HirdetésMintha kissé elfáradt volna Katalin - Ilyen a hétköznapokban a hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151214-katalin-hercegne-ilyen-a-hetkoznapokon.htmlKarácsonyi bevásárlás közben kapták lencsevégre Vilmos herceg nejét. Család--Anya-lánya shoppingolós napot tartottak Gáspár Evelinékhttp://www.life.hu/csalad/20151213-gaspar-evelin-virag-es-bea-egyutt-vasarolgattak.htmlA Gáspár-család három szép lánya közös vásárolgatós napot tartott.Család--Tragédia! Ikerterhessége volt, ám az egyik babáját elvesztette Varga Edit http://www.life.hu/csalad/20151212-varga-edit-a-kozteve-musorvezetoje-terhessege-alatt-ikrei-kozul-az-egyik-elvesztette.htmlA köztévé műsorvezetője várandóssága elején az öröm és a veszteség érzését is átélte. CsaládOrigoSzívszorító! A súlyosan megégett, árva kislánynak tennék szebbé a karácsonyáthttp://www.life.hu/csalad/20151211-safre-elvesztette-a-csaladjat-egy-lakastuzben-gyujtest-szerveznek-neki-karacsonyra.htmlSafyre két évvel ezelőtt elvesztette az egész családját egy lakástűzben. Nagynénje most egy különleges kezdeményezésbe fogott, hogy a gyermek ne érezze egyedül magát karácsonykor. CsaládOrigoBerki Krisztián saját magát nézi a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20151210-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-sajat-magat-nezi-a-teveben.htmlAz Édes Élet sztárja szívesen nézi magát vissza a tévében kislányával, Natival karöltve. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.