Mutass példát - Videó, mellyel az apukáknak üzennek!

Forrás: Thinkstock -
videó erőszak család NANE édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dear Daddy című felvétel üzenete, hogy minden édesapa védje meg a lányát, és mutasson zéró toleranciát az erőszakra. 

A videó alatt egy lány hangját hallhatjuk, aki egy férfi meg nem született gyermekét ábrázolja. A kisfilmben a lányt tizennégy évesen kiközösítik az osztálytársai, majd évekkel később meg is erőszakolják, huszonévesen pedig bennragad egy rossz kapcsolatban. Érdemes végignézni ezt az öt percet!

Pucsítva díszít karácsonyfát Gisele Bündchen - Szexi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151215-gisele-bundchen-dogosen-diszit-karacsonyfat.htmlA dögös modellnek és férjének, Tom Bradynek olyan nagy karácsonyfája van, hogy még létra is kellett a feldíszítéséhez. CsaládOrigoKisfiával cukiskodik Pirner Alma - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151214-pirner-alma-es-kisfia-rettentoen-cukik-egyutt-kozos-fotot-posztolt-a-buszke-anyuka.htmlA rúdtánc nagyasszonya lassan két hónapja hozta világra kisfiát, Alent. A csöppség állandóan mosolyog, és ezt anyukája büszkén mutatja meg a követőinek. CsaládOrigoÍme, Katalin hercegné titkos nevelés elveihttp://www.life.hu/csalad/20151214-katalin-hercegne-normalis-gyerekkort-akar-biztositani-gyerekeinek.htmlKatalin és Vilmos herceg gyermekei már most Nagy-Britannia legnagyobb sztárjai. Katalin hercegné azonban tartja magát ahhoz az elképzeléséhez, hogy normális, középosztálybeli gyerekkort biztosít nekik. Család--Anya-lánya shoppingolós napot tartottak Gáspár Evelinékhttp://www.life.hu/csalad/20151213-gaspar-evelin-virag-es-bea-egyutt-vasarolgattak.htmlA Gáspár-család három szép lánya közös vásárolgatós napot tartott.Család--Mintaapuka! Így teszi tisztába kislányát Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20151212-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-tisztaba-teszi-kislanyat-foto.htmlMég a világ egyik legfiatalabb milliárdosa sem húzhatja ki magát a pelenkázás alól - ám a Facebook alapítója úgy tűnik, még élvezi is a dolgot! CsaládOrigoTragédia! Ikerterhessége volt, ám az egyik babáját elvesztette Varga Edit http://www.life.hu/csalad/20151212-varga-edit-a-kozteve-musorvezetoje-terhessege-alatt-ikrei-kozul-az-egyik-elvesztette.htmlA köztévé műsorvezetője várandóssága elején az öröm és a veszteség érzését is átélte. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.